Skirejser

Vil du på skirejse med andre?

Så bliv gratis medlem af skiklub Alpin3000 og opnå fællesskab og nogen af dele din skiferie med.

LÆS MERE OG TILMELD DIG VORES SKITURE:
Uge 50, Italien, Cervinia Zermatt  (75% booket)
Uge 3, Sverige, Sälen, Lindvallen (60% booket)
Uge 7, Sverige, Sälen, Hundfjellet (Fuldt booket)
Uge 11, Italien, Champoluc (Fuldt booket)
Ekstra aktuelle muligheder:
1. Vi leder efter moden kvinde til værelse  i uge 50.
2. Vi har en familie på 4 i uge 7, som gerne vil afsætte sine pladser til andre.
3. Vi leder efter modne single/par uden børn i uge 3, som kan danne mindre grupper af ligestillede i værelser.
4. Vi leder efter dette til et værelse i Uge 11. Enten par, eller moden mand eller moden kvinde til at dele et værelse med andre vi har på venteliste.

Er dette dig, så skriv til peter@skiklubalpin3000.dk eller ring på 25883001
Vil du på venteliste, så skriv i emnefelt “Venteliste uge x”

Hos skiklub alpin3000 får du en masse skivenner, vi giver dig skiskole, og du kan gratis låne ski af skiklubben, og det er sørme også gratis at blive medlem!

Siden 2011 har skiklub Alpin3000 lavet et væld af skiture til Alperne, Norge og Sverige og vi har endda været i Canada.

Og siden 2015 har Skiklub Alpin3000 udviklet sig til at have særlig fokus skiferie til på børn og børnefamilier, som nu fylder mere end 50% af foreningens aktiviteter.

Vi arbejder blandt andet med :
1. Sunde erfaringer med bevægelse og motion tidligt i livet
2. 2. Økonomisk tilgængelige skiture for mindre stillede børnefamilier
3. 3. Ligeværdige fællesskaber på tværs af samfundslag

Derfor gør vi os umage med fx at lave billige skirejser for børnefamilier med fokus på fællesskaber.

Billeder: Glade medlemmer nyder solen på skirejsen hotel Tango Val Thorens
Skiferie i Val Thorens
Stiftere af skiklub Alpin3000 med Gorm Borberg i rød jakke og Peter Ejdesgaard Jeppesen i grøn jakke fra skirejseStifter af skiklub alpin3000 Gorm og Peter

Børn i Norge HemsedalBørn på skiskole hos skiklub alpin3000