Uge 50, Italien, Cervinia og Zermatt

En skitur med spektakulære rekorder i skiområdet Cervinia og Zermatt samt Alpernes mest berømte bjerg Matterhorn.

Få en skitur med ingredienser som Matterhorn og Gornergrat, bo på et hotel i 2.550 meter, og stå på ski i et af Alpernes højest beliggende og bedste skiområder, Cervinia og Zermatt, med skiklub Alpin3000. Alt dette kan du opleve for kun 7.275 kr. inklusive fly, transfer, halvpension og fem en halv mulige skidage i uge 50. Og nej Cervinia er ikke billigt. Det er her rige mennesker tager på skiferie.

Og Yes, vi har lavet en tidlig skitur, som jeg personligt glæder mig helt vildt til. Det bliver kun 4. gang, at jeg igen skal opleve dette helt ufatteligt smukke og kanonfede sted at stå på ski. Det fås ikke meget bedre.
zermatt gornergrat og matterhorn

Skiområde

indeholder kaskader af rekorder: Alpernes mest spektakulære og berømte bjerg Matterhorn. Den største samling af flest kæmpegletsjere. Den højest beliggende piste i 3.883 meter, som først tager luften fra dig fysik, og dernæst når du nyder udsigten. Alpernes ældste og anden længste tandhjulsjernbane, Gornergrat, hvor man begyndte anlægarbejdet i 1896, og som tager dig op til højdepunktet i 3.089 meter. Til en fantastisk udsigt, restaurant og observatorium. Herfra kan du kigge ned på flere kæmpegletsjere i den ene retning. Og dernæst betragte Matterhorn majestætisk tordne op mod himlen med sine 4.478 meter i den anden retning. Selve bjergmassivet vi befinder os i hedder Monterosa, som er 4.634 meter højt. Mont Blanc, der er alpernes højeste bjerg, er 4.809 meter.

Når man står på ski er der brede velpræparerede boulvarder i Cervinia,

cervinia ski bouleward

mens der i den schweiziske del, Zermatt, er mere barske pister. Samlet dækker de 2 områder 360 km og der falder rekordmeget sne. Grundet højdemeterne kan du stå ski fra november og langt ind i april, og det siger næsten sig selv, at hvis man er til off-piste, så er der uanende muligheder. Plus 80% af tiden vil du løbe på ski i over 2.000 meters højde. Byen er i 2.050 meter. Laveste skiløb er i 1.524 meter.

Når man vil spise frokost oppe på bjerget leverer restauranterne mad i høj kvalitet, hvor man skal lede længe, hvis der ikke samtidig er udblik til en fantastisk udsigt.

Hotel Stambecco

Beskrivelsen af hotellet Stambecco kræver også speciel opmærksomhed. (Den høje hvide bygning bagerst)

hotel stambecco cervinia

Maden er klassisk standard italiensk mad og “ok” svarende til tre stjerner. Men Stambecco befinder sig oppe på bjerget i 2.550 meter og er bygget sammen med endestationen for kabineliften Plan Maison. Det store plus er den fantastiske udsigt og optimal ski in ski out, mens minusset er, at det er kluntet, hvis man gerne vil ned i byen og tilbage til hotellet efter den sidste lift er kørt. Det kræver, at man betaler for en taxisnescooter, som ganske vist er meget sjovt at prøve, men desværre ikke er gratis. Heldigvis kan man hænge ud med de andre fra skiklubbenpå Stambecco hotel i baren, spille billiard, bordtennis, træne fitness, få massage, eller bare læse en bog i en sofa.


Pris og vilkår

– Pris 7285 kr. inklusive fly, transfer, halvpension og liftkort i 5 dage til Cervinia i delt dobbeltværelse.
– Depositum 950 kr.
– 23 kg kuffert og lille håndbagage
– Udvidelse af liftkort til Zermatt 570 kr.
– Skitransport (pris følger)
– Halv dag ekstra på ski afrejsedag ca. 40 euro. Købes på stedet.
– Afrejsedag er lørdag den 10. december med fly kl. 09.50 fra Kastrup til Milano.
– Hjem er fredag den 16. december med fly fra Milano kl. 16.45.
– Restbeløb opkræves 42 dage før afrejsetidspunkt.

Rejsearrangør – garanti – afbooking

Skituren er arrangeret i samarbejde med rejsebureauet Slopestar der er dækket af Rejsegarantifonden.   Alpin3000 er gruppeleder, mens Slopestars rejsebetingelser gælder. Vi opfordrer dig til at tegne en rejseforsikring og afbestillings forsikring, hvis du ikke allerede har gjort dette. Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Covid-19 og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, får du dine penge retur. Vi vil løbende forholdes os til situationen relateret til Covid-19, og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Er du ikke medlem

Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Flere billeder

Se mange billeder her

Uge 3, Sverige, Sälen, Lindvallen 2023

Familie og børne skitur til Sälen i Sverige. For 3.000 kr. får du bus og ophold i lækre lejligheder i centrum med ski in/out. Samt billig skiskole og gratis benyttelse af ski.

Skiklub Alpin3000 har lavet en billig familie børne skitur: For kun 3.000 kr. får du ophold i det attraktive og lækre Ski Logde Experium i selveste centrum af Lindvallen, der er det mest efterspurgte og dyreste blandt de 4 områder, der befinder sig i sveriges største skiområde Sälen.

Prisen er inklusive transport i vores egen bus og 6 dage på ski, hvor vi tidligere har haft 4 dage på ski.

I samme bygning befinder sig stedets bedste cafe, en restaurant, en stor svømmehal og lige uden for døren er børnebakken og adgang til hovedliften. I kælderen stiller vi skiene og længere henne i samme bygning er der et mindre supermarked. Sådan, det kan ikke være mere centralt.

Skiklubben understøtter det sociale element og lærer dine børn at stå på ski, og giver dine børn venner at lege med, mens du selv kan stå på ski eller side på cafeen og drikke en kaffe eller en kold øl og på samme tid nyde den flotte udsigt op på skibakken gennem de store panoramavinduer. Herligt, og i løbet af ugen er skiklubben den glade giver af et udendørs grillarrangement, hvor du får pølser, sodavand og øl.

Skiområderne
Sälen er den største og mest populære skidestination i Sverige, som dækker over: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Kläppen og Hundfjället, hvor Lindvallen er det mest efterspurgte og dyreste. Samlet er der 99 pister, hvoraf 35 er grønne,  22 er blå, 28 er røde og 14 sorte. Området dækker alle sværhedsgrader, men er også kendt for at være børnevenligt, have funparker og for at kunne køre på ski mellem træer. Vil man fra Lindvallen til fx Hundfjellet med den berømte Troldeskov, kører der gratis skibus lige uden for døren.

Lejlighederne
Vi bor på det attraktive og lækre Ski Lodge ved ankomstcenter og i selveste centrum med ski in/out i 6 personers lejligheder på 45 m2, som typisk bliver fyldt op med 4,4 i gennemsnit, da vi tager hensyn til hvem bor med hvem. Er man en gruppe på 4 personer eller mere, får man hele lejligheden alene. I lejligheden kan man selv bestemme, om man selv vil lave mad i et mindre køkken, eller om man går ned i restauranten i samme bygning. Vi har 2 varianter af værelser: En med udsigt til skibakken, og en med udsigt til den anden side. Halvdelen er med udsigt og vil blive tildelt efter “først til mølle princippet”. Prisen er inklusive rengøring og sengelinned.

Mad
I selve bygningen finder du et mindre supermarked og relativ tæt på finder du et stort Inca supermarked, og på bussen har vi en ekstra stor trailer, hvor du kan tage lige så med, som du gider. Vil du ikke lave mad selv, så finder du i selve bygningen en lækker cafe og restaurant, mens der i kort gåafstand findes et pænt udvalg restauranter.

Transport
Alpin3000 har booket sin egen bus og chauffør. Vi bestemmer selv opsamlingssted. Vi bestemmer selv, hvornår vi kører fra Danmark, og hvornår vi kører fra Sälen. Vi har opsamling fra Sjælør og Helsingør. Det tager ca. 10-11 timer at køre til Sälen inklusive stop undervejs.

Afgang/hjemkomst
Vi tager af sted søndag den 15. januar morgen, og ankommer før aftensmads i Lindvallen.  Vi tjekker ud søndag den 22. januar.

Skiskole
Er et billigt tilbud til børn over 6 år og opefter til ca. 14-16 år, som har haft mere end 2 uger på ski. Er du voksen eller nybegynder finder også ud af et eller andet.Der undervises 4 dage á 3 timer. Prisen er 100 kr./person/dag. Er du en person, som gerne vil undervise, så skriv til peter@skiklubalpin3000.dk eller ring på 25883001 for at høre mere om vilkårene.

Ski og støvler
Du kan gratis benytte ski af skiklubben, som vi har købt via en donation fra Spar Nord Fonden plus bidrag fra skiklub kassen. Bemærk vi har ikke støvler, stave og hjelme, men har til gengæld en aftale med Skistar som ejer stedet, om at man til billig pris, kan leje støvler hos dem. Stave og hjelm følger med. Prisen var sidste år 270, 190 og 90 kr., for voksen, barn under 18 og senior over 65, eller barn under 6. Vi følger op med aktuelle priser.

Beforeskimøde
Før afgang sørger Alpin3000 for et Beforeskimøde, hvor man kan lære hinanden at kende,  lave aftaler om evt. madindkøb, få informationer om skiskole, benyttelse af ski osv.

Pris
Prisen er 3.000 kr. for ophold og bus. Dertil liftkort, hvor prisen variere med alder.

Liftkort
Købes gennem Alpin3000, hvor du samtidig opnår en billigere pris. Prisen var sidste år 950 for voksen, eller 750 kr. for barn under 18 og senior over 65, mens det er gratis for børn under 6 år. Vi følger op med aktuelle priser.

Valutakurs – energipriser – forbehold
Alle priser er opgjort i danske kroner. Skiklubben forbeholder sig ret til prisjustering, hvis der sker ændringer i den svenske krone med mere end 5%, eller ændringer i energipriser på mere end 5%, som vil medføre et højere pris for bussen.

Omfang
Sidste år blev skituren udsolgt med 80 personer. I denne sæson udbyder vi samme antal.Er I flere tilmelder du personer én ad gangen efter de er oprettet i menupunkt Familie


Rejsearrangør – afbookning – betalinger

Rejsen er arrangeret af skiklub Alpin3000 i samarbejde med Viking Bus og Skistar. Frem til 1. september kan du frit annullere din rejse og betalt depositum vil blive returneret. Depositum er 800 kr. per rejsende.  Restbeløbet betales senest 42 dage før afrejse og følger vilkårene sat af Skistar vedr. lejligheden. Liftkort og leje af støvler kan aflyses/returenes op til 14 dage før afrejsedato. Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Covid-19 og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, får du dine penge retur. Vi vil løbende forholdes os til situationen relateret til Covid-19, og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Se video fra vores børneskiskole i Branäs i Sverige:

Se flere billeder af lejlighed og pistekort her

Uge 7, Sverige, Sälen, Hundfjellet 2023

Familie og børne skitur til Sälen/Hundfjellet i Sverige. For 3.600 kr. får du bus og ophold i lækre lejligheder med optimal placering, billig skiskole og gratis benyttelse af ski.

Skiklub Alpin3000 har lavet en billig familie børne skitur i børnenes vinterferie uge 7: For kun 3.600 kr. får du ophold i lækre lejligheder i Hundfjellet i sveriges største skiområde Sälen, med kort gå afstand til pister, samt gratis benytte vores ski og mulighed for billig skiskole. Prisen for skituren er inklusive transport i vores egen bus og 6 dage på ski.

Vi har fået lejligheder med særdeles god beliggenhed, hvoraf de bedst placeret befinder sig et æblekast fra lift, og butikken hvor vi lejer støvler, samt adgang til hele lifttorvet på skituren.

På skituren understøtter skiklubben det sociale element og lærer dine børn at stå på ski, og giver dine børn venner at lege med, mens du selv kan stå på ski eller side på cafeen og drikke en kaffe eller en kold øl. Neden foran lejlighederne vil vil understøtte vores egen lille community ved at samles om en soundboks og pavillon, så man kan hænge ud med hinanden efter en dag på ski. Herligt, og i løbet af ugen er skiklubben den glade giver af et udendørs grillarrangement, hvor du får pølser, sodavand og øl.

Skiområderne
Sälen er den største og mest populære skidestination i Sverige, som dækker over: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Kläppen og Hundfjället, hvor Hundfjellet er specielt populært til børn, og hvor fx den berømte Trolleskoven nyder stor begejstring. Samlet er der 99 pister, hvoraf 35 er grønne,  22 er blå, 28 er røde og 14 sorte. Området dækker alle sværhedsgrader, men er også kendt for at være børnevenligt, have funparker og for at kunne køre på ski mellem træer. Vil man til de andre områder fx Lindvallen, kører der gratis skibus dertil. Hundfjellet og Tandådalen er forbundet med en træklift.

Lejlighederne
På skituren bor vi i store 75 m2 lejligheder Trollbäcken i et større kompleks med plads til 8 personer, som typisk bliver fyldt op med 6,5 i gennemsnit, da vi gør vores bedste med at optimere, hvem bor med hvem; Kender man andre, er man børnefamilie, børn samme alder, køn osv.. Køkkenet indeholder komfur, ovn, køleskab og fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Er man en gruppe på 6 personer, får man sin egen lejlighed. Rengøring er med i prisen, men man skal selv have linned, håndklæder og viskestykker med. Da vi har været meget meget tidligt ude med bestilling af lejligheder, har vi fået de bedst placerede lejligheder, hvor den tætteste kun befinder sig et æblekast fra lift, samt adgang til hele lifttorvet, og til butikken hvor vi lejer støvler, samt tæt på indkøb, burgersted, restaurant osv.

Skiskole
Er et billigt tilbud til børn over 6 år og opefter til ca. 14-16 år, som har haft mere end 2 uger på ski. Er du voksen eller nybegynder finder også ud af et eller andet.Der undervises 5 dage á 3 timer. Prisen er 100 kr./person/dag. Er du en person, som gerne vil undervise, så skriv til peter@skiklubalpin3000.dk eller ring på 25883001 for at høre mere om vilkårene.

Beforeskimøde
Før afgang sørger Alpin3000 for et Beforeskimøde, hvor man kan lære hinanden at kende,  lave aftaler om evt. madindkøb, få informationer om skiskole, benyttelse af ski osv.

Mad
På bussen har vi en gigantisk trailer, hvor du kan tage lige så meget med, som du gider. Ellers er der et mindre supermarked i nærheden og et stort Inca supermarkedet i naboområdet Tandådalen. Her kan man stå på ski til. Eller tage bussen. Eller bestille med levering. I byen findes et ok udvalg af restauranter.

Transport
Alpin3000 har booket sin egen bus og chauffør. Vi bestemmer selv opsamlingssted. Vi bestemmer selv, hvornår vi kører fra Danmark, hvornår vi kører fra Sälen, samt hvor og hvornår vi holder pauser. Vi har opsamlingsteder ved Sjælør og Helsingør ved færgerne. Det tager ca. 10-11 timer at køre til Sälen inklusive stop undervejs.

Afgang/hjemkomst
Vi tager af sted søndag den 12-02-2021 tidlig morgen og ankommer før aftensmad i Hundfjellet, mens vi kører hjem fra Hundfjellet søndag morgen den 19-02-2021.

Pris
Prisen for skituren er 3.600 kr. for ophold og bus. Dertil liftkort, hvor prisen varierer med alder.

Liftkort
Købes gennem Alpin3000, hvor du samtidig opnår en lavere pris Prisen var sidste år 1.600 for voksen, eller 1.300 kr. for barn under 18 og senior over 65, mens det er gratis for børn under 6 år. Vi følger op  med aktuelle priser.

Ski og støvler
Du kan gratis benytte ski af skiklubben, som vi har købt via en donation fra Spar Nord Fonden plus bidrag fra skiklub kassen. Bemærk vi har ikke støvler, stave og hjelme, men har til gengæld en aftale med Skistar, som ejer stedet, om at man til en lavere pris, kan leje støvler hos dem. Stave og hjelm følger med. Prisen var sidste år 340, 250 og 135 kr., for voksen, barn under 18 og senior over 65, eller barn under 6. Vi følger op med aktuelle priser, når de er tilgængelige.

Omfang
Sidste år blev skituren udsolgt meget hurtigt med 80 personer. I denne sæson tilbyder vi 80 pladser.

Valutakurs – energipriser – forbehold
Alle priser er opgjort i danske kroner. Skiklubben forbeholder sig ret til prisjustering, hvis der sker ændringer i den svenske krone med mere end 5%, eller ændringer i energipriser på mere end 5%, som vil medføre et højere pris for bussen.

Er I flere tilmelder du personer én ad gangen efter de er oprettet i menupunkt Familie


Rejsearrangør – afbookning – betalinger

Rejsen er arrangeret af skiklub Alpin3000 i samarbejde med Viking Bus og Skistar. Frem til 1. august kan du frit annullere din rejse og betalt depositum vil blive returneret. Depositum er 800 kr. per rejsende.  Restbeløbet betales senest 42 dage før afrejse og følger vilkårene sat af Skistar vedr. lejligheden. Liftkort og leje af støvler kan aflyses/returenes op til 14 dage før afrejsedato. Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Covid-19 og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, får du dine penge retur. Vi vil løbende forholdes os til situationen relateret til Covid-19, og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Se video fra vores børneskiskole i Branäs i Sverige:

Se flere billeder af hytter/lejligheder samt pistekort:
Se billeder fra Trollskoven:

Uge 11, Italien, Champoluc

En skitur til Champoluc og Monterosa med mulighed for sviptur til Cervinia.

Så er det endelig lykkedes at få lavet en skitur til Champoluc. Dette fantastisk sted, der er en del af Monterosa bjergmassivet, der er 4.634 meter højt.

En skitur til Champoluc

Endelig fordi at det har stået på ønskelisten i lang tid hos skiklub Alpin3000, da vi endnu ikke har været der, men hørt så meget godt om det; Højt, smukt, brede boulevarder, masser af offpiste samt mad af den gode italienske kvalitet og en traditionel bjerglandsby, hvor der blandt andet findes hyggelige huse der er over 100 år gamle. Uhmm, en dejlig cocktail med lækre ingredienser for en skitur. En skitur til Champoluc. Og ikke nok med dette vi har også landet en skarp pris til et område der ellers ikke er billigt.

Samlet er der 180 km. pister at køre på, hvoraf hovedparten er røde. Byen befinder sig i 1.186 m. og højeste skiløb er i svimlende 3.550 m. Uanset om man er nybegynder og har brug velpræparerede brede boulevarder, hvor teknikken på ski kan øves, eller om man er mere erfaren og søger udfordringer i offpisten, så findes det hele i Champoluc.

Derudover har vi arrangeret mulighed for at køre i bus til Cervinia som vores liftkort også dækker.

Hotel Monte Cervino ligger et lille stykke uden for Champoluc by. Det betyder en afstand på cirka 1 kilometer til hovedliften og til centrum af byen. Til gengæld er der kun 5 minutters gang til den nye togbane-lift i Frachey, der giver direkte adgang op til det store Monterosaskiområde. Samtidig er det muligt, når man tager Frachey-liften ned igen, at glide tilbage på hotellet med skiene på efter dagens skiløb på bakken. Vil man til centrum af Champoluc går den gratis skibus ca. hver halve time.

Hotel Monte Cervino i Champoluc

Hotellets køkken serverer traditionel italiensk mad, som til aften består af to forskellige pastaretter, en hovedret, en osteanretning, og en dessert.

Spisesalg Hotel Monte Cervino og en skitur til Champoluc

Efter dagens skiløb kan vi hænge ud i baren eller i pejsestuen:

Pris og vilkår
– Rejsen koster 8.450 kr. og er inklusive fly, halvpension og udvidet liftkort i 6 dage til Champoluc inklusive offpiste samt 2 dage i Cervinia.
– Barn 15-17 8.240 kr.
– Barn herunder 6.745 kr.
– Superior værelser på 4. sal. koster ekstra 1.025 kr.
– Det er muligt at udvide sit liftkort til 7 dage for 220 kr.
– Foreløbige flytider er ud kl. 17-19 og hjem kl. 19.50. Så det burde være muligt med en 7. dag på ski.
– Vi har få eneværelser. Prisen er 1.495 kr.
– Ski med fly koster 495 kr.
– Du kan tage 20 kg. med i kuffert. Samt 5 kg. håndbagage.
– Restbeløb opkræves 42 dage før afrejse.
– Depositum er 950 kr.

Update booking:
03-07-2022. Turen blev udsolgt med 50 pladser på 3 uger. Vil du på venteliste så skriv til peter@skiklubalpin3000.dk 

Rejsearrangør – garanti – afbooking
Skituren er arrangeret i samarbejde med rejsebureauet Slopestar der er dækket af Rejsegarantifonden.   Alpin3000 er gruppeleder, mens Slopestars rejsebetingelser gælder. Vi opfordrer dig til at tegne en rejseforsikring og afbestillings forsikring, hvis du ikke allerede har gjort dette. Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Covid-19 og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, får du dine penge retur. Vi vil løbende forholdes os til situationen relateret til Covid-19, og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Flere billeder
Se mange billeder her