Uge 11, skiferie til Frankrig og Les Arcs

En skiferie til Les Arcs i Frankrig giver dig 425 km pister hvoraf 70% befinder sig over 2.000 meter. Paradiski hedder det samlede ski område inklusive La Plagne, og er et af verdens bedste steder at stå på ski. Les Arcs og La Plagne også kaldet Paradiski er verdensberømt for sit enestående skiløb og fortjener bestemt sit ry som skiløbernes…..

Læs hele indlægget

Uge 5, skiferie til Italien Passo Tonale

En skiferie til Passo Tonale i Italien tilbyder høje snesikre alper op til 3.100 meter. Stedet er smukt og børnevenligt, men kan sagtens udfordre dygtige skiløbere. Tag på skiferie i Passo Tonale i bus til en attraktiv pris med 7 mulige skidage. Passo Tonale er en lille italiensk perle i bjergpasset mellem Lombardiet og Trentino. Destinationen byder på skiløb til…..

Læs hele indlægget

Skitur til Riksgränsen i det nordligste Sverige

Riksgränsen i Sverige byder på offpiste powder grundet den nordlige beliggenhed og lave temperaturer: Tag på skirejse til  Riksgränsen med Alpin3000. Riksgränsen er blevet udnævnt til det bedste offpiste sted i Sverige flere gange og tiltrækker personer med hang til offpiste eller freeride og herunder randonee og heliskiing på deres skrirejse, men alle er velkommen på skituren.  Vi er så…..

Læs hele indlægget

Uge 3, skitur i Sverige i Kläppen 2024

En skitur for børn og familier for kun 2.200 kr., som inkluderer ophold i hytte og transport i egen bus. Skiklubben tilbyder dertil gratis skiskole og gratis grillaften – kom på skitur til Sverige i Kläppen fra lørdag til lørdag. Skiklub Alpin3000 har denne gang lavet en super billig skiferie til børnefamilier, som har været et strategisk fokusområde de sidste…..

Læs hele indlægget

Uge 7, skitur til Sverige Sälen og Hundfjället 2024

Familie og børne skitur til Hundfjället i Sverige. For 3.600 kr. får du bus og ophold i lækre lejligheder med optimal placering, billig skiskole og gratis benyttelse af ski. Skiklub Alpin3000 har lavet en billig familie børne skitur i børnenes vinterferie uge 7: For kun 3.600 kr. får du ophold i lækre lejligheder i Hundfjället i sveriges største skiområde Sälen,…..

Læs hele indlægget

Uge 50, Italien, Cervinia og Zermatt

En skitur med spektakulære rekorder i skiområdet Cervinia og Zermatt samt Alpernes mest berømte bjerg Matterhorn. Få en skitur med ingredienser som Matterhorn og Gornergrat, bo på et hotel i 2.550 meter, og stå på ski i et af Alpernes højest beliggende og bedste skiområder, Cervinia og Zermatt, med skiklub Alpin3000. Alt dette kan du opleve for kun 7.275 kr……

Læs hele indlægget