Udgivet i

Skiklub Alpin3000 modtager donation fra Spar Nord Fonden

En donation til vedligeholdelse og udbygning af skiværksted i Skiklub Alpin3000.

”7.500 kr. har Alpin3000 modtaget i form af en donation fra Spar Nord Fonden til at købe ny voksrulle til vores voksmaskine og til at købe en professionel kantsliber samt diverse udstyr til en samlet projektsum af 12.346 kr.”, fortæller Peter Ejdesgaard Jeppesen begejstret fra Skiklub Alpin3000, og fortsætter: ”Det er super vigtigt det her. Vores dyrt indkøbte Vintersteiger voksmaskine er slidt ned, og til den kommende sæson skal vi vokse og slibe 100 par ski. Det er et stort arbejde. Det bliver meget bedre nu, og med vores indkøb af en kraftig kantsliber vil det også gøre opgaven markant mere professionel og langt hurtigere, så vi er meget taknemmelige for at Spar Norden Fonden vil støtte skiklubben igen”. 

Alpin3000 modtager donation fra Spar Nord FondenVintersteiger voksmaskine og swix skiværkstedet

Børnefamiliepakken

Men udover donationen fra Spar Nord Fonden modtager skiklub modtager også et sponsorbeløb fra Spar Nord Bank i Helsingør af filialdirektør Piet Petersen.  Det gør det dermed muligt at finansiere resten af projektet på de 12.346 kr., der ellers var egenfinansiering fra skiklubbens “cigarkasse”.

Spar Nord Fonden og Spar Nord Bank i Helsingør har i høj grad gjort det muligt for skiklub Alpin3000 at realisere den strategiske ambition: ”Børnefamiliepakken” 

Siden 2015 har skiklub Alpin3000 øget sit fokus på børn og børnefamilier og herunder at skabe mere økonomisk tilgængelige skiture. Det blev til et strategisk mål og et strategisk projekt som skiklubben kalder “børnefamiliepakken” med disse 3 målsætninger og en ambition om at skabe:

1. Skiferie og sunde erfaringer med bevægelse og motion tidligt i livet

2. Skiferie og økonomisk tilgængelige skirejser for mindre stillede børnefamilier

3. Skiferie der skaber ligeværdige fællesskaber på tværs af samfundslag

skiskole-lineup-alpin3000Gruppe fra skiskole alpin3000 på skiferie i Sverige med bus i Sälen Hundfjellet

100 par ski

I dag sender skiklubben årlig 160 medlemmer afsted på skiferie under dette koncept. I den sammenhæng er der over tid blevet køb ca. 100 par ski, som medlemmer kan låne gratis på skiture. Dette var ikke sket i samme omfang og hastighed uden donation fra Spar Nord Fonden.

Ski til medlemmer op ad vægIndkøbte ski fra donationer stillet op af væg til uddeling til medlemmer af skiklub Alpin3000 fra skiferie i Sverige

3 skibure med skiBillede fra skikælder og skistald; 3 bure af 5 i alt med ca. 100 par ski

Samt opbygget et professionelt skiværksted, så skiklubben selv kan vedligeholde skiene.  At vedligeholde skiene en en betragtelig årlig økonomisk hvis den skulle købes ude i byen. 

Skiskole til børn

Dertil har den økonomisk støttte via donation gjort det muligt at opbygge rammerne omkring skiklubbens skiskole. I dag har skiklubben tasker, beachflag, og veste til deltagere og til skiinstruktører. Dette var ikke sket i samme omfang og hastighed uden donation fra Spar Nord Fonden. 

Beachflag-alpin3000Skiinstruktør Poul Lerche og beachflag, der viser vores mødested for skiskolen  på skiferie i Sverige Lindvallen

”Uden den økonomiske støtte ad flere omgang hen over flere år ville det ikke have været muligt at realisere denne strategiske ambition ”Børnefamiliepakken”, så det er vi særdeles taknemmelige for. Det er min opfattelse, at Spar Nord Fonden og Spar Nord Bank i Helsingør ved Piet Petersen gør et kæmpe stykke arbejde for det danske foreningsliv i Nordsjælland og Helsingør området”, udtaler Peter Ejdesgaard Jeppesen. 

snowangel-alpin3000Snowangel lavet af Alpin3000 fra skiferie i Alperne

Er du ikke medlem

Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Skiveste til børneskiskole hos skiklub alpin3000
Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber