Uge 7 skiferie til Sverige og Hundfjället

Afrejse dato: 09-02-2025

Familie og børne skiferie til Sverige og Hundfjället. For 3.600 kr. får du bus og ophold i lækre lejligheder med optimal placering, vores skiskole og gratis benyttelse af vores ski.

Skiklub Alpin3000 har lavet en billig familie børne skirejse i børnenes vinterferie uge 7: For kun 3.600 kr. får du ophold i lækre lejligheder i Hundfjället i sveriges største skiområde Sälen, med kort gå afstand til pister, samt gratis benyttelse af vores ski og mulighed for billig skiskole. Prisen for skituren er inklusive ophold, transport i vores egen bus og er fra søndag til søndag: Tag på skitur til Sverige Sälen og Hundfjället.

Vi har fået lejligheder med særdeles god beliggenhed, hvoraf de bedst placeret befinder sig et æblekast fra lift, og butikken hvor vi lejer støvler, samt adgang til hele lift-torvet på skituren.

På skiferien understøtter skiklubben det sociale element og lærer dine børn at stå på ski, og giver dine børn venner at lege med, mens du selv kan stå på ski eller side på cafeen og drikke en kaffe eller en kold øl. Neden foran lejlighederne vil vil understøtte vores egen lille community, så man kan hænge ud med hinanden efter en dag på ski. Vores egen skiskole kører om eftermiddagen og afsluttes med varm kakao og popcornmaskine. Om fredagen modtager deltagerne en medalje. Herligt, og i løbet af ugen er skiklubben den glade giver af et udendørs grillarrangement, hvor du får pølser, sodavand og øl.

Trollskogen i Hundfjället
Indgangen til den populære trollskogen i Hundfjället

Skiområderne

Sälen er den største og mest populære skidestination i Sverige, som dækker over: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället, hvor Hundfjället er specielt populært til børn, og hvor fx den berømte Trolleskogen nyder stor begejstring. Samlet er der 99 pister, hvoraf 35 er grønne,  22 er blå, 28 er røde og 14 sorte. Området dækker alle sværhedsgrader, men er også kendt for at være børnevenligt, have funparker og for at kunne køre på ski mellem træer. Vil man til de andre områder fx Lindvallen, kører der gratis skibus dertil. Hundfjället og Tandådalen er forbundet med en træklift.

Lejlighederne

På skituren bor vi i 75 m2 lejligheder Trollbäcken i et større kompleks med plads til 8 personer, som typisk bliver fyldt op med 6,5 i gennemsnit, da vi gør vores bedste med at optimere, hvem bor med hvem. Dvs. ud fra regler om: Kender man andre, er man børnefamilie, børn samme alder, køn osv.. Køkkenet indeholder komfur, ovn, køleskab og fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Er man en gruppe på 6 personer, får man sin egen lejlighed. Rengøring er med i prisen, men man skal selv have linned, håndklæder og viskestykker med. Da vi har været meget meget tidligt ude med bestilling af lejligheder, har vi fået de bedst placerede lejligheder, hvor den tætteste kun befinder sig et æblekast fra lift, samt adgang til hele lift-torvet, og til butikken hvor vi lejer støvler, samt tæt på indkøb, burgersted, restaurant osv.

Se flere billeder af hytter/lejligheder samt pistekort:

På skiferie Trollbacken hytter i Hundfjället
Skiklub Alpin3000 bor i Trollbacken i Hundfjället

Skiskole – på skituren i uge 3

skiskole hos skiklub alpin3000
Skiskole og børn på Alpin3000 skiferie i Sverige

I uge 7 leverer vores skiinstruktører skiskole. Skiskole er primært for børn fra 6 år, og som har haft mindst 1 uge på ski. Der undervises 5 dage á 3 timer fra kl. 13-16. Prisen er 100 kr./dag. Hver eftermiddag efter endt skiskole giver Alpin3000 varm kakao. Om fredagen får elever en medalje.

Læs flere detaljer om skiskolen her

Skiskole medaljer
Medaljer efter gennemført skiskole

Beforeskimøde

Før afgang sørger Alpin3000 for et Beforeskimøde, hvor man kan lære hinanden at kende,  lave aftaler om evt. madindkøb, få informationer om skiskole, benyttelse af ski osv.

Mad

På bussen har vi en gigantisk trailer, hvor du kan tage lige så meget med, som du gider. Ellers er der et mindre supermarked i nærheden og et stort Inca supermarkedet i naboområdet Tandådalen. Her kan man stå på ski til. Eller tage bussen. Eller bestille med levering. I byen findes et ok udvalg af restauranter.

Transport

Alpin3000 har booket sin egen bus og chauffør. Vi bestemmer selv opsamlingssted. Vi bestemmer selv, hvornår vi kører fra Danmark, hvornår vi kører fra Sälen, samt hvor og hvornår vi holder pauser. Vi har opsamlingsteder ved Sjælør og Helsingør ved færgerne. Det tager ca. 10-11 timer at køre til Sälen inklusive stop undervejs.

skibus alpin3000
Stifter og formand Peter Ejdesgaard Jeppesen fra skiklub alpin3000

Afgang/hjemkomst

Vi tager af sted søndag den 09-02-2025 tidlig morgen og ankommer før aftensmad i Hundfjället, mens vi kører hjem fra Hundfjället søndag morgen den 16-02-2025.

Pris

Prisen for skituren er 3.600 kr. for ophold og bus. Dertil liftkort, hvor prisen varierer med alder.

Liftkort

Købes gennem Alpin3000, hvor du samtidig opnår en lavere pris Prisen var sidste år 1.600 for voksen, eller 1.300 kr. for barn under 18 og senior over 65, mens det er gratis for børn under 6 år. Vi følger op  med aktuelle priser.

Ski og støvler

Du kan gratis benytte ski af skiklubben, som vi har købt via en donation fra Spar Nord Fonden plus bidrag fra skiklub kassen. Bemærk vi har ikke støvler, stave og hjelme, men har til gengæld en aftale med Skistar, som ejer stedet, om at man til en lavere pris, kan leje støvler hos dem. Stave og hjelm følger med. Prisen var sidste år 340, 250 og 135 kr., for voksen, barn under 18 og senior over 65, eller barn under 6. Vi følger op med aktuelle priser, når de er tilgængelige.

Omfang

Sidste år blev skituren udsolgt meget hurtigt med 80 personer. I denne sæson tilbyder vi 80 pladser.

Valutakurs – energipriser – forbehold

Alle priser er opgjort i danske kroner. Skiklubben forbeholder sig ret til prisjustering, hvis der sker ændringer i den svenske krone med mere end 5%, eller ændringer i energipriser på mere end 5%, som vil medføre et højere pris for bussen.

Tilmeld dig rejsen her

Administrer du tilmeldinger for flere? Så skal de først oprettes under menupunkt Familie
Herefter tilmelder du dem  én ad gangen.

Rejsearrangør – afbooking – betalinger

Rejsen er arrangeret af skiklub Alpin3000 i samarbejde med Kagan Bus og Skistar. Frem til 1. august kan du frit annullere din rejse og betalt depositum vil blive returneret. Herefter returneres depositum ikke. Depositum er 800 kr. per rejsende.  Restbeløbet betales senest 15. december og følger vilkårene sat af Skistar vedr. lejligheden. Liftkort og leje af støvler kan aflyses/returenes op til 14 dage før afrejsedato.

Er du ikke medlem

Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Se video fra vores børneskiskole i Branäs i Sverige:

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber