Skitur til Sverige og Sälen Hundfjället – billeder

Vi har samlet en række billeder fra Trollbacken hytterne og fra skiområdet Hundfjället i Sverige. Tjek det ud før din skitur til Hundfjället:

Billeder:

Pisterne i Hundfjället er spredt ud i på den ene side af bjerget, men med stor variationsmulighed.

skiferie hundfjället pistekort

Med en træklift er de 2 området Hundfjället og Tandådalen forbundet. Det er ganske let og tager ikke lang tid. Tandådalen er også et godt skiområdet og adskiller sig ved at man i højere grad kører i forskellige retninger fra toppen af bjerget på din skitur til Sverige i Hundfjället

Pistekort over Sälen Tandådalen

I skiområdet Hundfjället befinder den berømte sorte piste sig, som hedder væggen (väggen). Den er ret stejl og er for en øvet eller vovet skiløber. På begge sider af området er der et særdeles godt offpiste skiløb ned mellem træer.

Væggen i Hundfjället

Men udover at Hundfjället er et særdeles børnevenligt skiområdet, så kan man køre ret lækker offpiste skiløb ned mellem træer på hele området. Det samme er tilfældet i Tandådalen. Specielt når der er nysne.

Offpiste mellem træer i Hundfjället

offpiste mellem træer i Hundfjället

Se denne youtube film med skiløber der kører ned af væggen i Hundfjället.

Troldeskoven, trollskogen, i Hundfjället er særdeles populær blandt børn. Her kører man på ski ned mellem træer. På begge sider er der figurer og små hytter og lyde. Børne laver deres egne små ruter, hvor de fræser ind og ud mellem træer og små hop på skitur til Sverige i Hundfjället.

Fra troldeskoven i Hundfjället i Sverige

hytter og lyde i troldeskoven hundfjället

En af indgangene til troldeskoven Hundfjället

samling af små trolde

Mens man venter på burger

Venter på burger i Hundfjället

Hundfjället burgersted

Gruppe af børn gøres klar til alpin3000 skiskolen

Hundfjället børn bliver klar til skiskole

Skiklub Alpin3000 har for 4. år i træk booket hytter i Trollbacken. 1 hytte indeholder 2 lejligheder. Vi bestiller Trollbacken allerede i december, så vi får de bedst placeret hytter helt tæt ved bunden og helt tæt på lifter og skibutik. Samt hele start området for pister. Dernæst giver de tæt placerede hytter mulighed for, at vi kan lave vores egen lille community, hvor børn og voksne kan danne fællesskaber. Skiklub Alpin3000 understøtter dette ved at vi laver et samlingspunkt.

trollbacke-plantegning

I nogen af hytterne er der sauna, men ikke i alle.

Gå tilbage til skituren til Hundfjället

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber