Uge 3 skiferie til Sverige og Kläppen

Afrejse dato: 12-01-2025

En skiferie for børn og familier for kun 2.550 kr., som inkluderer ophold i hytte og transport i egen bus. Skiklubben tilbyder skiskole og gratis grillaften – kom på skirejse til Sverige i Kläppen fra søndag til søndag.

Skiklub Alpin3000 har denne gang lavet en super billig skiferie til børnefamilier, som har været et strategisk fokusområde de sidste 5 år, og skiklubben er derfor ekstra glade for at kunne tilbyde denne skitur til Sverige i Kläppen med vores egen skiskole.

Selve skiområdet Kläppen er Sveriges 6. største og meget smukt med masser af træer og varieret skiløb og er særdeles børnevenligt, men kan faktisk også udfordre de fleste skiløbere, og området har dertil Sveriges bedste snowpark. Er man til langrend, så er der også masser af muligheder. Så alle er velkomne.

Kläppen view skitur alpin3000
Toppunktet i skiområdet Kläppen. Smuk udsigt og en masse træer.

Skiområdet i Kläppen

Kläppen skiresort tilbyder 34 km. alpine pister, hvoraf 5 er sorte, 5 er røde, 7 er blå og 17 km er grønne. Området er både til børnefamilier, trænede skiløber, langrend og har Sveriges bedste snowpark. Snowparken har sit eget børneområde, samt et mere normalt, og et svært som også bliver brugt til nationale konkurrencer. Der er ingen ventetid ved lifter, og man har for nyligt forkælet sine gæster med en gondol fra bund til top.

På toppen af bjerget udgår der pister i alle retninger ned mellem træer, som både gør det smukt, men også giver læ for vind, og som gør pisterne forskellige og sjovere. Er man til off piste kan dette også lade sig gøre.  Kläppen giver snegaranti allerede fra 9. december, og der er pister som først lukker så sent som kl. 18.00 om aftenen.


(Bemærk, sidste kommentar fra Thomas Urhskov: I dag har de en hurtig gondol)

Socialt samvær og gratis grillaften på skiferien

På skituren understøtter skiklubben det sociale element og lærer dine børn på vores skiskole at stå på ski, og giver dine børn venner at lege med, mens du selv kan stå på ski eller side på cafeen og drikke en kaffe eller en kold øl. Vi vil forsøge, at lave vores egen lille community, hvor børn kan leje mellem hytterne om eftermiddagen, eller de voksne kan samles ved en soundboks og snakke over en kaffe, øl eller sodavand.  Om fredagen inviterer skiklubben til gratis grillpølser og øl vand.

grill på skibakken
Alpin3000 er den glade giver af grillpølser og øl og vand

Lejlighederne/hytterne

Vi bor helt nede i bunden af området i lejlighederne/hytterne Sjungarbacken. Hytterne er på 44 km. i 2 plan, hvor der på en høj hems kan bo 4 personer, og i et kammer i stuen 2 personer. Der er et godt køkken med køl, fryser, komfur, opvaskemaskine, der går ud i en stue med pejs og i de fleste tilfælde udgang til en lille terrasse. Hytterne befinder sig 50-150 meter fra den nye store gondol lift. I kort gåafstand finder man et ICA supermarked. I kort gåafstand er butikken, hvor man får udleveret eventuelle skipakker. Bussen kan køre helt tæt på hytterne.

Kläppen sjungarbacken view skitur alpin3000. Godt til skiskole
Alpin3000 bor i Sjungarbacken nederst i billedet

Er man 4 personer, får man en hytte for sig selv. Er man 3 kan man mod ekstrabetaling købe hele hytten – eller vælge at dele hytten med andre. Er man 1 eller 2 kan man ikke mod ekstra betaling købe hele hytten, men vælge at dele hytten med andre. Er dette tilfælde, følger vi disse værdier: Kender nogen. Par sammen. Voksne af samme køn. Børnefamilier med andre børnefamilier. Skiklubben kan teoretisk komme i en situation, hvor sådanne kabaler ikke kan sættes. Her vil man naturligvis få sine penge retur og blive underrettet i god tid.

Se flere detaljer om hytter og stedet her

Kläppen snowpark skitur alpin3000
Kläppen har den bedste snowpark i Sverige

Skiskole – på skituren i uge 3

skiskole hos skiklub alpin3000
Skiskole og børn på Alpin3000 skiferie i Sverige

I uge 3 leverer vores skiinstruktører skiskole. Skiskole er primært for børn fra 6 år, og som har haft mindst 1 uge på ski. Der undervises 5 dage á 3 timer fra kl. 13-16. Prisen er 50 kr./dag. Hver eftermiddag efter endt skiskole giver Alpin3000 varm kakao. Om fredagen får elever en medalje.

Læs flere detaljer om skiskolen her

Skiskole medaljer
Medaljer efter gennemført skiskole

Bus – afgang/hjemkomst

Alpin3000 har booket sin egen bus og chauffør, og bestemmer selv opsamlingssteder. Vi kører direkte fra A til B. Vi tager af sted søndag den 12-01-2025 tidlig morgen og ankommer før aftensmad, mens vi kører hjem fra Kläppen søndag morgen ca. kl. 9 den 19-01-2025. Estimeret rejsetid er ca. 10 timer. Der vil blive opsamling og afsætning på Sjælør Station og Helsingør Station.

skibus alpin3000
Formand og stifter af skiklub Alpin3000 Peter Ejdesgaard Jeppesen

Beforeskimøde

Et par uger før afgang sørger Alpin3000 for et Zoom beforeskimøde, så der kan stilles spørgsmål til skiklubben.

Liftkort

Købes gennem Alpin3000, hvor du samtidig opnår en lavere pris. Listeprisen var sidste år i niveauet 1000 kr. for voksen, 850 kr. for person under 16 og over 8, mens det er gratis for børn under 7 år.

Ski og støvler

Det er muligt at leje en pakke med ski, støvler, stave og hjelm via Alpin3000 hos Kläppen til fordelagtig pris. Det bliver i niveauet 450-500 kr. for voksen og 350-400 kr. for ung.

Mad og indkøb

På bussen har vi en gigantisk trailer, hvor du kan tage lige så meget med, som du gider, og i kort gåafstand fra hytterne er der et ICA supermarked.

Pris for skituren til Kläppen

Prisen for skituren er 2.550 kr. per person for ophold og bus. Dertil liftkort, og evt. skipakke hvor prisen varierer med alder. Reglerne er sådan: Er man 4 får man hele hytten. Er man 3 kan hele hytten købes mod betaling af 2.550 kr. ekstra. Der betales 500 kr. i depositum per person upfront. Før 1. august kan rejsen fortrydes og depositum returneres. Efter 1. august returneres depositum ikke. Restsum betales senest 1. december.

Valutakurs – energipriser – forbehold

Alle priser er opgjort i danske kroner. Skiklubben forbeholder sig ret til prisjustering, hvis der sker ændringer i den svenske krone med mere end 5%, eller ændringer i energipriser på mere end 5%, som vil medføre et højere pris for bussen.

Tilmeld dig rejsen her

Er I flere tilmelder du personer én ad gangen efter de er oprettet i menupunkt Familie

Rejsearrangør – afbooking – betalinger

Rejsen er arrangeret af skiklub Alpin3000 i samarbejde med Kagan Bus og Skistar. Frem til 1. august kan du frit annullere din rejse og betalt depositum vil blive returneret. Herefter returneres depositum ikke. Depositum er 500 kr. per rejsende.  Restbeløbet betales senest 1. december og følger vilkårene sat af Skistar vedr. lejligheden. Liftkort og leje af støvler kan aflyses/returenes op til 14 dage før afrejsedato.

Er du ikke medlem

Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber