Uge 7, Sverige, Sälen, Hundfjellet

Afrejse dato: 08-02-2020 (Denne rejse er overstået!)

Familie og børnetur til Sälen/Hundfjellet i Sverige. For 3.500 kr. får du bus og ophold i lækre lejligheder, gratis skiskole og gratis lån af ski.

Skiklub Alpin3000 har lavet en billig familie børne skirejse: For kun 3.500 kr. får du ophold i lækre lejligheder i Hundfjellet i Sveriges største skiområde Sälen, gåafstend til pister, transport i vores egen bus, liftkort til hele Sälen med Alpin3000 rabat plus gratis skiskole samt gratis lån af ski. Sådan.

Dette er en tidligere skitur fra skiklub alpin3000. Hvis du vil se de aktuelle så klik her

Skiområderne
Sälen er den største og mest populære skidestination i Sverige, som dækker over: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Kläppen og Hundfjället, hvor Hundfjellet er specielt populært til børn, hvor fx den berømte Trolleskoven nyder høj begejstring. Samlet er der 99 pister, hvoraf 35 er grønne,  22 er blå, 28 er røde og 14 sorte. Området dækker alle sværhedsgrader, men er også kendt for at være børnevenligt.

Liftkort, rabat
Med liftkort købt gennem Alpin3000 opnår du rabat kombineret med at liftkortet gælder alle 7 mulige skidage i hele Sälen. Liftkort købes ca. 1 måned før afgang og grundet valutakurs kender vi endnu ikke den præcise pris, men listeprisen er ca. 1.550 kr. for en voksen, 1.250 kr. under 18. Under 6 år er det gratis.

Lejlighederne
Vi bor i store 80 m2 lejligheder i mindre kompleks med plads til 8 personer, som typisk bliver fyldt op med 6,5 i gennemsnit, da vi tager hensyn til hvem bor med hvem. Køkkendet indeholder komfur, ovn, køleskab og fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. (Bemærk, grundet stor efterspørgsel har det været nødvendigt at booke 1 ekstra lejlighed. Se mere under pris)

Transport
Alpin3000 har booket sin egen bus og chauffør. Vi bestemmer selv opsamlingssted. Vi bestemmer selv, hvornår vi kører fra Danmark, hvornår vi kører fra Sälen.

Skiskole
Vi tilbyder gratis skiskole til alle børn fyldt 6 år og opefter til ca. 14-16 år, hvis vi kan finde skiintruktører.

Lån af ski
Du kan gratis lån ski af skiklubben. Bemærk vi har kun ski. Ikke støvler, stave og hjelme, da det bliver alt for omfattende at administrerer, men har en rabataftale med Outdoor Explorer i København. Eller du kan leje på stedet.

Beforeskimøde
Før afgang sørger Alpin3000 for et Beforeskimøde, hvor man kan lære hinanden at kende,  lave aftaler om evt. madinkøb, få informationer om skiskole, lån af ski osv.

Indkøb
Der er mulighed for indkøb på skidestinationen, men der vil også blive plads i bussen til madvarer købt hjemmefra.

Sociale events
I løbet af ugen vil skiklubben invitere til gratis grillpølser, sodavand og øl på skibakken.

Afgang/hjemkomst
Vi tager af sted lørdag den 8. februar. Vi tjekker ud lørdag den 15. februar om morgen, og kan køre på ski det meste af denne dag, og kører dernæst hjem med bussen om aften, hvorefter vi ankommer sent lørdag aften i Danmark. Du har på denne måde 7 overnatninger og 7 dage på ski til en billig pris og overkommelig transport.

Pris
Prisen er 3.500 kr. for ophold og bus. Dertil liftkort. Vi kan desværre ikke tilbyde “kør selv”  på denne tur, da prisen kun kan hænge sammen, hvis vi får bussen fyldt så meget som muligt.  02-10-2019. Grundet høj efterspørgsel er det lykkedes at få en ekstra lejlighed. Også til 8 personer. Den er på 93 kvm. og af højere kvalitet. Her vil prisen være 4.500 kr. Se billeder her

Status
Fuldt booket.

Bestilling af rejser
Det gør du under billeder. Efter login vælger du personer og tilmelder.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores rabatmuligheder.

Se flere billeder af hytter/lejligheder samt lifkort:
Se billeder fra Trollskoven:

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber