Uge 7, Sverige, Sälen, Hundfjellet

Afrejse dato: 13-02-2021 (Denne rejse er overstået!)

Familie og børnetur til Sälen/Hundfjellet i Sverige. For 3.500 kr. får du bus og ophold i lækre lejligheder, gratis skiskole og gratis lån af ski.

Skiklub Alpin3000 har lavet en billig familie børne skirejse i børnenes vinterferie uge 7: For kun 3.500 kr. får du ophold i lækre lejligheder i Hundfjellet i sveriges største skiområde Sälen, med kort gå afstand til pister, transport i vores egen bus, liftkort til hele Sälen, samt gratis lån af ski og gratis skiskole, hvis vi kan finde nok skiinstruktører. Sådan.

Skiområderne
Sälen er den største og mest populære skidestination i Sverige, som dækker over: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Kläppen og Hundfjället, hvor Hundfjellet er specielt populært til børn, og hvor fx den berømte Trolleskoven nyder høj begejstring. Samlet er der 99 pister, hvoraf 35 er grønne,  22 er blå, 28 er røde og 14 sorte. Området dækker alle sværhedsgrader, men er også kendt for at være børnevenligt, have funparker og for at kunne køre på ski mellem træer. Vil man til de andre områder fx Lindvallen, kører der gratis skibus dertil. Hundfjellet og Tandådalen er forbundet med en træklift.

Lejlighederne
Vi bor i store 80 m2 lejligheder Trollbäcken i mindre kompleks med plads til 8 personer, som typisk bliver fyldt op med 6,5 i gennemsnit, da vi tager hensyn til hvem bor med hvem. Køkkenet indeholder komfur, ovn, køleskab og fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Er man en gruppe på 6 personer, får man sin egen lejlighed.

Skiskole
Vi tilbyder gratis skiskole til alle børn fyldt 6 år og opefter til ca. 14-16 år, hvis vi kan finde skiintruktører.

Beforeskimøde
Før afgang sørger Alpin3000 for et Beforeskimøde, hvor man kan lære hinanden at kende,  lave aftaler om evt. madindkøb, få informationer om skiskole, lån af ski osv.

Mad
På bussen har vi en ekstra stor trailer, hvor du kan tage lige så meget med, som du gider. Ellers er der et mindre supermarked i nærheden og et stort Inca supermarkedet i naboområdet Tandådalen. Her kan man stå på ski til. Eller tage bussen. Eller bestille med levering. I byen findes et udvalg af ok restauranter.

Sociale events
I løbet af ugen vil skiklubben invitere til gratis grillpølser, sodavand og øl på skibakken.

Transport
Alpin3000 har booket sin egen bus og chauffør. Vi bestemmer selv opsamlingssted. Vi bestemmer selv, hvornår vi kører fra Danmark, hvornår vi kører fra Sälen. Vi har opsamlingsteder ved Sjælør og Helsingør ved færgerne. Det tager ca. 9 timer at køre til Sälen inklusive stop undervejs.

Afgang/hjemkomst
Vi tager af sted lørdag om morgen, og ankommer ca. kl. 18. i Hundfjellet, men vi kører hjem fra Hundfjellet lørdag morgen kl. 10.

Pris
Prisen er 3.500 kr. for ophold og bus. Dertil liftkort, hvor prisen variere med alder.

Liftkort
Købes gennem Alpin3000, hvor du samtidig opnår en mindre rabat. Prisen er 1.500 for voksen, eller 1.200 kr. for barn under 18 og senior over 65, mens det er gratis for børn under 6 år.

Lån af ski, støvler
Du kan gratis låne ski af skiklubben, som vi har købt via en donation fra Spar Nord Fonden plus bidrag fra skiklub kassen. Bemærk vi har ikke støvler, stave og hjelme, men har til gengæld en aftale med Skistar som ejer stedet, om at man med en mindre rabat, kan leje støvler hos dem. Stave og hjelm følger med. Prisen er 340, 250 og 135 kr., for voksen, barn under 18 og senior over 65, eller barn under 6.

Omfang
Sidste år blev skituren udsolgt med 50 personer. I denne sæson udbyder vi samme antal.

Status

Valutakurs – forbehold
Alle priser er opgjort i danske kroner. Skiklubben forbeholder sig ret til prisjustering, hvis der sker ændringer i den svenske krone.

Bestilling af rejser
Bemærk; rejsen er aflyst grundet Coronakrisen.

Rejsearrangør – afbookning – betalinger
Rejsen er arrangeret af skiklub Alpin3000 i samarbejde med Københavns Bustrafik og Skistar. Frem til 1. oktober kan du frit annullere din rejse og betalt depositum vil blive returneret. Depositum er 500 kr. per rejsende.  Restbeløbet betales senest 42 dage før afrejse og følger vilkårene sat af Skistar vedr. lejligheden. Liftkort og leje af støvler kan aflyses/returenes op til få dage før afrejsedato. Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Covid-19 og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, får du dine penge retur. Vi vil løbende forholdes os til situationen relateret til Covid-19, og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores rabatmuligheder.

 

Se flere billeder af hytter/lejligheder samt lifkort:
Se billeder fra Trollskoven:

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber