Uge 4, Sverige, Sälen, Lindvallen

Afrejse dato: 23-01-2021 (Denne rejse er overstået!)

Familie og børnetur til Sälen i Sverige. For 2.200 kr. får du bus og ophold i lækre lejligheder i centrum med ski in/out. Samt gratis skiskole og gratis lån af ski. Sådan.

Skiklub Alpin3000 har lavet en billig familie børne skirejse: For kun 2.200 kr. får du ophold i det attraktive og lækre Ski Logde Experium i selveste centrum af Lindvallen, der befinder sig i sveriges største skiområde Sälen. Prisen er inklusive transport i vores egen bus. I samme bygning befinder sig stedets bedste cafe, restaurant, svømmehal og lige uden for døren er børnebakken. På den anden side er bygningen er der 100 meter til Inca supermarkedet. Sådan, det kan ikke være mere centralt.

Dette er en tidligere skitur fra skiklub alpin3000. Hvis du vil se de aktuelle så klik her

Skiområderne
Sälen er den største og mest populære skidestination i Sverige, som dækker over: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Kläppen og Hundfjället, hvor Lindvallen er det mest efterspurgte. Samlet er der 99 pister, hvoraf 35 er grønne,  22 er blå, 28 er røde og 14 sorte. Området dækker alle sværhedsgrader, men er også kendt for at være børnevenligt, have funparker og for at kunne køre på ski mellem træer. Vil man fra Lindvallen til fx Hundfjellet med den berømte Troldeskov, kører der gratis skibus lige uden for døren.

Lejlighederne
Vi bor på det attraktive og lækre Ski Lodge ved ankomstcenter og i selveste centrum med ski in/out i 6 personers lejligheder på 45 m2, som typisk bliver fyldt op med 4,3 i gennemsnit, da vi tager hensyn til hvem bor med hvem. Er man en gruppe på 4 personer eller mere, får man hele lejligheden alene. I lejligheden kan man selv bestemme, om man selv vil lave mad i et mindre køkken, eller om man går ned i restauranten i samme bygning. Vi har 2 varianter af værelser: En med udsigt til skibakken, og en med udsigt til den anden side. Halvdelen er med udsigt og vil blive tildelt efter “først til mølle princippet”. Prisen er inklusive rengøring, mens man selv skal have sengelinned med.

Mad
Kun 100 meter for lejlighederne finder du et stort Inca supermarked, og på bussen har vi en ekstra stor trailer, hvor du kan tage lige så med, som du gider. Vil du ikke lave mad selv, så finder du i selve bygningen en lækker cafe og restaurant, mens der i kort gåafstand findes andre et pænt udvalg restauranter.

Transport
Alpin3000 har booket sin egen bus og chauffør. Vi bestemmer selv opsamlingssted. Vi bestemmer selv, hvornår vi kører fra Danmark, og hvornår vi kører fra Sälen. Vi har opsamling fra Sjælør og Helsingør. Det tager ca. 9 timer at køre til Sälen inklusive stop undervejs.

Afgang/hjemkomst
Vi tager af sted lørdag den 23. januar aften sent, og ankommer tidligt søndag morgen.  Fra søndag morgen kan vi løbe på ski hele dagen og checke ind i lejlighederne senere på eftermiddagen. Vi tjekker ud torsdag den 28. januar om morgen kl. 10 og kører 10.30.

Skiskole
Vi tilbyder gratis skiskole til alle børn fyldt 6 år og opefter til ca. 14-16 år. Hvis vi kan finde nok skiintruktører tilbyder vi også gratis skiskole til voksne nybegyndere og lettere erfarne.

Lån af ski, støvler
Du kan gratis låne ski af skiklubben, som vi har købt via en donation fra Spar Nord Fonden plus bidrag fra skiklub kassen. Bemærk vi har ikke støvler, stave og hjelme, men har til gengæld en aftale med Skistar som ejer stedet, om at man med rabat, kan leje støvler hos dem. Stave og hjelm følger med. Prisen er 270, 190 og 90 kr., for voksen, barn under 18 og senior over 65, eller barn under 6.

Beforeskimøde
Før afgang sørger Alpin3000 for et Beforeskimøde, hvor man kan lære hinanden at kende,  lave aftaler om evt. madindkøb, få informationer om skiskole, lån af ski osv.

Sociale events
I løbet af ugen er skiklubben den glade giver af et udendørs grillarrangement, hvor du får pølser, burger, sodavand og øl.

Pris
Prisen er 2.200 kr. for ophold og bus. Dertil liftkort, hvor prisen variere med alder.

Liftkort
Købes gennem Alpin3000, hvor du samtidig opnår rabat. Prisen er 950 for voksen, eller 750 kr. for barn under 18 og senior over 65, mens det er gratis for børn under 6 år.

Valutakurs – forbehold
Alle priser er opgjort i danske kroner. Skiklubben forbeholder sig ret til prisjustering, hvis der sker ændringer i den svenske krone.

Omfang
Sidste år blev skituren udsolgt med 80 personer. I denne sæson udbyder vi samme antal.

Bestilling af rejser
Bemærk; rejsen er aflyst grundet Coronakrisen.

Rejsearrangør – afbookning – betalinger
Rejsen er arrangeret af skiklub Alpin3000 i samarbejde med Københavns Bustrafik og Skistar. Frem til 1. oktober kan du frit annullere din rejse og betalt depositum vil blive returneret. Depositum er 500 kr. per rejsende.  Restbeløbet betales senest 42 dage før afrejse og følger vilkårene sat af Skistar vedr. lejligheden. Liftkort og leje af støvler kan aflyses/returenes op til få dage før afrejsedato. Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Covid-19 og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, får du dine penge retur. Vi vil løbende forholdes os til situationen relateret til Covid-19, og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores rabatmuligheder.

Se flere billeder af lejlighed og pistekort her

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber