Uge 4, Østrig, St. Anton

Afrejse dato: 18-01-2010 (Denne rejse er overstået!)

Kom til St. Anton fra kun 7.741 kr. inklusive fly, halvpension, transfer og liftkort til hele området i 7 dage. Sådan!

St. Anton er uden tvivl Østrigs legendariske sværvægter!

347 km kan man kører på i områderne St. Anton, St. Christoph, Stuben, Sonnenkopf, Lech og Zürs.  Heraf er der 144 km blå, 147 km røde og 56 km sorte, i et område der hænger godt sammen, og har lifter af høj kvalitet. Og så kommer der lige et gigantiske offpiste mekka, der uofficielt er kåret til verdens tredje bedste sted for pudderkørsel. Vores liftkort dækker det hele i 7 dage.

Dette er en tidligere skitur fra skiklub alpin3000. Hvis du vil se de aktuelle så klik her

I St. Anton falder der også masser af sne. Statistisk byder uge 4 på hele 225 cm, og vi er helt bevist gået efter en tidlig uge, 4, få at håbe på en temperatur som optimerer POWDER; Yihaa!

Derudover byder St. Anton på et overdådigt afterskimiljø enten oppe i terrænet eller nede i byen. Nogen kalder det afterskiens vugge. Uanset om man er til live-musik i hyggelige omgivelser, dans på bordene i skitøvler til DJ Ötzi, eller til internationale hits bliver alle behov dækket. Google fx de legendariske steder som Mooserwirt, Postkeller og Krazy Kanguruh.

Der er dog ”en hage” ved St. Anton; Det er mega efterspurgt. Derfor er det også meget, meget, meget dyrt. Dvs. typisk alt efter ugen kan det nemt koste 12.000 kr. eller meget mere med fly, transfer, halvpension og liftkort, som er det koncept skiklubben går efter, for at kunne skabe rammer for rejsefællesskab for en større gruppe.

Men nu det endelig lykkedes at lave en smart aftale. En aftale med det svenske rejsebureau Langley og til en helt anderledes pris end den normale hidsige markedspris.

Det kræver dog nogle armbøjninger, da Langley ikke udbyder denne rejse fra København, men kun fra Stockholm eller Göteborg. Vi er derfor nødsaget til at tage til Göteborg først.

Og ja vi ved godt, at det er besværligt, men vi vælger at se det positive i denne armbøjning, og i stedet betragte det som er en attraktiv pris til dette sted. Et sted som for de fleste ellers ikke ville være realistisk. Eller for andre nu bare er meget billigere.

Vi har 2 hoteller, Rendlhof og Villa Resi, som befinder sig i centrum af St. Anton tæt ved hovedliften Nasserein.

Bor man på Villa Resi spiser man morgenmad der, mens alle gæster samlet spiser aftensmad på Langley hotel Rendlhof. De 2 hoteller befinder sig få meter fra hinanden.

Om prisen, værelser og transfer
Prisen inkluderer fly, halvpension, transfer (både til/fra Gøteborg og Insbruck) samt liftkort til hele området; St. Anton, Lech, Zürs og St. Christoph i 7 dage.

Bemærk, at vi flyver fra Göteborg lørdag morgen den 18. januar kl. 9, og kører med bus hyret af skiklubben. Vi bestemmer opsamlingssteder, men starter ved Sjælør St. Dernæst kører vi mod Helsingør og samler op de steder, hvor det giver mest mening for gruppen.

Prisen afregnes i svenske kroner og betales til rejsebureauet Langley, og da der er forskellige hoteller og værelser har vi lavet en regnetabel:

Her er et priseksempel: Du bestiller Double room på Rendlhof. Det koster 12.045 SEK. Det svarer ved denne beregning og kurs 0,7 til 8.432 kr. Dertil bus 500 DK. til Göteborg, som du betaler til Alpin3000. I alt ca. 8.932 DK.

Her er et andet eksempel: Du bestiller på Villa Resi. Her er tilsvarende pris 7.741 kr.

De forskellige værelser vil blive tildelt efter dine ønsker og efter først til mølle princippet.

Status:
Fuldt booket.

Andet om bestilling
1. Bemærk man kan ikke få fradrag ved “Kør selv”
2. Rendlhof, 3 værelses, pris er per person ved 2 personer i rum. Er man 3 vil der være en reduktion yderligere
3. Rendlhof, 4 værelses, pris er per person ved 3 personer i rum. Den 4. seng er kun til børn.

Bestilling af rejser
Det gør du under billeder. Efter login vælger du personer og tilmelder.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores rabatmuligheder.

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber