Uge 3, Sverige, Sälen, Lindvallen med sviptur til Trysil

Afrejse dato: 11-01-2020 (Denne rejse er overstået!)

Familie og børnetur til Lindvallen i Sverige plus 1 dag i Trysil. For 2.000 kr. får du bus og ophold i Ski Lodge, gratis skiskole og gratis lån af ski.

Skiklub Alpin3000 har lavet en billig familie børne skirejse: For kun 2.000 kr. får du ophold i det attraktive og lækre Ski Logde Experium i centrum af Lindvallen i Sverige største skiområde Sälen, med ski in/out, transport i vores egen bus, liftkort til hele Sälen med Alpin3000 rabat plus 1 gratis dag i Trysil, gratis skiskole samt gratis lån af ski. Sådan.

Skiområderne
Sälen er den største og mest populære skidestination i Sverige, som dækker over: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Kläppen og Hundfjället, hvor Lindvallen er det mest efterspurgte. Samlet er der 99 pister, hvoraf 35 er grønne,  22 er blå, 28 er røde og 14 sorte. Området dækker alle sværhedsgrader, men er også kendt for at være børnevenligt. Derudover tilbyder vi 1 dag i Trysil, der er Norges største skiområde, og som vi med vores egen bus kan nå inden for ca. 1,5 time.

Liftkort, rabat, plus 1 dag i Trysil i Norge
Med liftkort købt gennem Alpin3000 opnår du rabat kombineret med at liftkortet gælder alle 5 mulige skidage i hele Sälen plus 1 dag i Trysil Norge. Skal du med til Trysil vil der blive et mindre bidrag til diesel til bussen, mens bus og chauffør er betalt.  Liftkort købes ca. 1 måned før afgang og grundet valutakurs kender vi endnu ikke den præcise pris, men listeprisen er ca. 1.300 kr. for en voksen, 1.100 kr. under 18, og under 6 år er det gratis.

Lejlighederne
Vi bor på det attraktive og lækre Ski Lodge i centrum med ski in/out i 6 personers lejligheder på 45 m2, som typisk bliver fyldt op med 4,5 i gennemsnit, da vi tager hensyn til hvem bor med hvem. I lejligheden kan man selv bestemme, om man selv vil lave mad i et mindre køkken eller om man går ned i restauranten. Vi har 2 varianter af værelser, hvor de bedste er på 3. sal med udsigt og koster en anelse mere.

Transport
Alpin3000 har booket sin egen bus og chauffør. Vi bestemmer selv opsamlingssted. Vi bestemmer selv, hvornår vi kører fra Danmark, hvornår vi kører fra Sälen, og kan benytte bussen på stedet, da den bliver på destinationen.

Skiskole
Vi tilbyder gratis skiskole til alle børn fyldt 6 år og opefter til ca. 14-16 år. Hvis vi kan finde skiintruktører  nok tilbyder vi også gratis skiskole til voksne nybegyndere og lettere erfarne.

Lån af ski
Du kan gratis lån af ski, så længe lager haves, som vi har købt via en donation fra Spar Nord Fonden plus bidrag fra skiklub kassen. Vi har p.t. ca. 40 par børneski, samt ca. 30 voksenski. Men leder efter flere donationspenge inden turen. Bemærk vi har kun ski. Ikke støvler, stave og hjelme, da det bliver alt for omfattende at administrerer, men har en rabataftale med Outdoor Explorer i København. Eller du kan leje på stedet.

Beforeskimøde
Før afgang sørger Alpin3000 for et Beforeskimøde, hvor man kan lære hinanden at kende,  lave aftaler om evt. madinkøb, få informationer om skiskole, lån af ski osv.

Indkøb
Der er mulighed for indkøb på skidestinationen, men der vil også blive plads i bussen til madvarer købt hjemmefra.

Sociale events
I løbet af ugen vil skiklubben invitere til gratis grillpølser, sodavand og øl på skibakken.

Afgang/hjemkomst
Vi tager af sted lørdag den 11. januar aften sent, og ankommer tidligt søndag morgen.  Fra søndag morgen kan vi løbe på ski hele dagen og checke ind i lejlighederne senere på eftermiddagen. Vi tjekker ud torsdag den 16. januar om morgen, og kan køre på ski det meste af denne dag, og kører dernæst hjem med bussen om aften, hvorefter vi ankommer sent torsdag aften i Danmark. Du har på denne måde 4 overnatninger og 5 dage på ski til en billig pris og overkommelig transport.

Pris
Prisen er 2.000 kr. for ophold og bus. Hvis værelse med udsigt 2.200 kr. Dertil liftkort. Er du til kør selv er det også muligt med reduktion i pris. Sidste år voksede deltageromfanget fra 73 til 99 personer. I denne sæson har vi ca. 80 pladser i alt.

Status
Fuldt booket.

Bestilling af rejser
Det gør du under billeder. Efter login vælger du personer og tilmelder.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores rabatmuligheder.

 

Se flere billeder af lejlighed og liftkort her

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber