Uge 3-4, Canada, Whistler 2022

Afrejse dato: 18-01-2022 (Denne rejse er overstået!)

Et af verdens bedste skisteder og offpiste.

Skiklub Alpin3000 har i lang tid haft et ønske om at lave en skitur til Canada, men sådan en tur vil være markant dyrere end de skiture vi normalt laver. Vi har derfor brugt rigtig meget tid på research, og tanker om et muligt turkoncept, som kunne gøre det interessant for flere end ellers.

Dette er en tidligere skitur fra skiklub alpin3000. Hvis du vil se de aktuelle så klik her

I maj 2019 brugte vi en masse tid på at undersøge koncepter og muligheder. Det var ret kompliceret, hvis prisen skulle ned på et niveau, hvor det kunne blive realistisk i forhold vores ambitioner. Vores første valg landede på Whistler, og det lykkedes os faktisk at konstruere en tur til en skarp pris markedsbetingelserne taget i betragtning, men har været nødsaget til at udskyde den grundet Covid-19.

Vi har nu 10-06-2021 en samlet tur til Whistler:

Pris, indhold og rejsearrangør
Den samlede pris er 15.600 kr. og indeholder fly retur til Canada Vancouver, transfer, liftkort i 7 dage samt ophold i 8 dage i et hotel i Whistler centrum. I et værelse hvor der er 2 dobbeltsenge, bad, et lille køleskab samt mulighed for at lave kaffe/te og simpel morgenmad. Prisen er per person ved 2 personer i værelset. Ønsker man at være flere i værelset bliver prisen tilpasset ned. Depositum er 2.500 kr. Rejsen er sat op i samarbejde med rejsebureauet De Brede Planker, som har nummer 2558 i Rejsegarantifonden, og der er tale om en Pakkerejse. Rejsebetingelser fra De Brede Planker vil være gældende. Skiklub Alpin3000 vil være turleder. Der vil ikke være rejseguide med på turen. Afrejsedato er torsdag den 20-01-2021 fra København Lufthavn. Vi flyver retur fredag den 28-01-2021 med ventet ankomst i København lørdag den 29-01-2021.
Ved denne status 18. juli 2021 er 31 pladser booket og fultegnet, men vi tager ind på venteliste. 

Whistler skisted er det mest populære sted i Canada, og rigtig mange skiløberes drøm, som er kåret af førende skimagasiner som Nordamerikas bedste skisportssted. Det betyder også højere priser for ophold og liftkort, men alt er lækkert og supereffektivt med et højt serviceniveau og et højt humør. Der er 15 expresslifter. Liftkøer er et sjældent fænomen, og ifølge snestatistikker falder der 9 meter sne om året. Er man til offpiste kan du køre mellem træer eller benytte hele 12 alpine bowls. Vi flyver til Vancouver som kun befinder sig 120 km. fra Whistler.

Offpiste eller ikke: Netop fordi at turen går til Whistler appelerer stedet til begge dele. Der er over 200 nedfarter fra nemme blå præparerede boulevarder til stejle double black diamond pister og offpiste i verdensklasse. Så alle kan være med.

Selve byen er et mekka af barer og restauranter med grandiøst amerikanske og canadisk stil. Glæd dig.

Bestilling af rejser
Klik og bestil rejse (Rejsen er fuldt booket)
Er I flere tilmelder du personer én ad gangen efter de er oprettet i menupunkt Familie

Til jer der allerede har lavet en indikativ tilmelding skriver vi direkte til, og beder jer indbetale depositum.

Covid-19
Der gælder disse regler hos De Brede Planker:
– Befinder du dig i et land der ender i rød zone på udenrigsministeriets hjemmeside i forbindelse med Covid-19, sørger rejsegarantifonden for at transportere dig hjem.
– Ender din destination i rød eller orange zone fra 14 dage før afrejse og frem til afrejsedagen, kan du få alle penge retur eller få et tilgodebevis. Eller du kan vælge at rejse alligevel.
– Normalt kan man IKKE få pengene tilbage eller et tilgodebevis, hvis man har bestilt rejsen imens landet er i orange eller rød zone. Det vil vi gerne tilbyde gæster/rejsende at man kan dog tidligst fra 14 dage før afrejse og frem til afrejsedagen.
– Såfremt Canada er i orange eller rød zone på udenrigsministeriets hjemmeside fra 14 dage før og frem til afrejse dagen, kan den enkelte selv vælge at aflyse turen og få pengene refunderet. Såfremt mindre end 20 personer vælger at rejse, aflyser DBP turen, og alle gæster/rejsende kan få alle penge retur eller få et tilgodebevis.

Forsikring
For at deltage på rejsen skal du have en rejseforsikring og vi anbefaler en afbestillingsforsikring.

Ikke medlem i nu?
Så gå til denne formular. Det er gratis at blive medlem!

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber