Uge 2, Frankrig, Serre Chevaliere

Afrejse dato: 09-01-2021 (Denne rejse er overstået!)

For både “kaffe” “fræs”og “offpiste” på samme tid og til særdeles skarp pris.

Kan det være rigtigt? Yes: Det er lykkedes for skiklub Alpin3000 i samarbejde med Langley at lave en skiferie til dette fantastiske sted fra helt ned til 6.495 kr. inklusive fly, halvpension og liftkort i 6 dage. Dertil transfer på 450 kr., men samlet set stadigvæk ganske ganske attraktivt.

I højsæsonen koster en tilsvarende tur hos Langley i niveauet 9.500 til 10.000 kr.

Dette er en tidligere skitur fra skiklub alpin3000. Hvis du vil se de aktuelle så klik her

Skidestinationen
Samlet byder området på 250 km pister, hvoraf 33 er blå, 42 er røde og 15 er sorte. Lifterne er af høj kvalitet, og der er på denne tid ingen kø. Det meste af bjergsiden er nordvendt, som betyder sne af høj kvalitet og som egner sig til både hyggekørsel og ophold på lækre restauranter af høj kvalitet og rimelige priser, samt til fræs og offpiste kørsel. Ifølge solstatistikken skinner solen oftere her end andre steder. Det historiske gennemsnit af snedybde viser 115 cm i december og 165 cm i januar.

Men bjerget og den kolde nordside byder på nærmet uendelige muligheder for offpist lige fra skov med lærketræer i perfekt afstand og hældning, til  området mellem byerne Villeneuve og Le Monêtier-les-Bains, hvor der findes en nedkørsl til Les Guibertés, som med et fald på 1000 meter er en oplevelse for enhver med hang til offpiste.

La Grave
Derudover vil skiklubben også koordinere en tur til La Grave, som kun befinder sig ca. 30 km længere oppe af vejen, der er det ultimative offpiste sted i Frankrig. Bjerget La Meije topper i 3.892 meter og der er kun én lift derop i ca. 3.550 meter. Herfra finder man selv ned, med guide, til byen. Vi håber på, at netop uge 2 kan byde på lave temperaturer og masser af sne af høj kvalitet.

Hotellet og byen fortjener også en præsentation
Vi bor i den gamle men flot istandsatte gård Ski Lodge La Vieille Ferme med  historie helt tilbage til 1722. Der er små trapper og skrå korridorer, og værelserne er meget forskellige i udseende og størrelse. Men alt meget smukt, og man har endda også stor solterrasse. Stedet har udover spisested i en kælder med hvælvinger et flot rotisseri med åben ild og grill på 1. sal i et gammelt ombygget landkøkken. Har man boet på et Langley hotel før, så ved man at maden er af høj kvalitet. Ifølge Langley selv, er der 250 meter til liften fra hotellet.

De fire byer er rustikke med smalle brostensgader og mindre butikker, restauranter og barer langs hovedgaderne. Her er atmosfæren afslappende og går sin langsomme gang.

Priser og værelser
Vi har 2 dobbelt værelser til 6.695 kr. Samt 10 dobbelt værelser til 7.095 kr. Og 1 værelse til 4 personer for 6.495 kr. Samt 1 værelse til 5 personer for 6.495 kr. Dertil transfer 450 kr. Værelserne bliver tildelt efter først til mølle princippet. Der kan ikke købes tomseng.

Bestilling af rejser
Bemærk; rejsen er aflyst grundet Coronakrisen.

Rejsearrangør – garanti – afbookning
Rejsebureauet Langley er teknisk arrangør på rejsen, og er medlem i den danske Rejsegarantifond og medlemsnummer 2863, som du dermed er dækket af på denne rejse. Rejsebetingelserne fra Langley gælder. Langley tilbyder fri ombookning til og med 31. august. Læs mere her. Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Covid-19 og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, får du dine penge retur. Vi vil løbende forholdes os til situationen relateret til Covid-19, og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores rabatmuligheder.

Solterrassen

Svalegang/altan

Indgang til det flotte hotel

Fra byen

Offpiste i Serre Chevaliere

La Grave

Se flere billeder fra hotel, Serre og La Grave

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber