Uge 11 skiferie til Val Thorens og Les Menuires

Afrejse dato: 08-03-2025

En skiferie til Val Thorens og de 3 dale i Frankrig. Udnævnt til verdens bedste skisted. På skiferien bor skiklubben i Les Menuires. 

Kom med på denne fede skirejse til et af verdens beste skiområder i Alperne i de 3 dale Val Thorens, Meribel og Courchevel, der samlet set tilbyder 600 km pister på din skiferie i uge 11. Skiklubben bor på hotel Neige et Ciel i Les Menuires. Prisen er 10.249 kr. for helpension, fly, transfer og liftkort i 6 dage. 

Hotellet

Hotel Niege et Ciel befinder sig et sneboldkast fra pisten og tilbyder ski-in ski-out. Når dagen er omme, kan du stå på ski direkte ned til hotellets smukke solterrasse, hvor udsigten er storslående op på bjergene i Val Thorens dalen. I restauranten kan du gennem store panoramavinduer få et yderligere kig på bjergene, mens du spiser morgenmaden, som bliver serveret som buffet med et lækkert udvalg af morgenmadsprodukter. På hotellet får vi halvpension og trænger du til et glas vin til aftensmaden, indgår husets vin også i prisen. Om aften leverer hotellet underholdning for hotellets gæster 3 aftener om ugen.

Terrasse fra Hotel Neige et Ciel
Fantastisk udsigt fra terrassen på hotel Neige et Ciel

Hotel Neige et Ciel i Les Menuires
Hotel Neige et Ciel i Les Menuires i Val Thorens dalen. Det er skibakke hotellet skiklubben bor på.

Skiområdet

Skirområdet de 3 dale Val Thorens, Meribel og Courchevel, der samlet set tilbyder 600 km pister er flere gange blevet udnævnt som verdens bedste at tage på skiferie. Byen Val Thorens befinder sig 2.300 meter over havet. Højeste skiløb er 3.200 meter. Laveste er 1.300 meter. Samlet set er der bare alle muligheder, når du vil løbe på ski. Uanset dit niveau: Nybegynder til avanceret eller off-piste og omfanget er enormt. Jeg har selv været på skiferie i de 3 dale mange gange og glæder mig helt vildt igen. Skiområdet er meget højt, der er monsterbjerge, gletsjere, og alle typer af pister, samt uanede mængder af off-piste. De 3 dale Val Thorens, Meribel og Courchevel byder også på forskelligt skiløb som sætter et ekstra krydderi på skiløbet og den samlede oplevelse.

Meribel og Val Thorens
Meribel er en mega smukt at køre på ski ned gennem
Piste Courchevel
I Courchevel er der flere træer og smukt på en anden måde
Grand Couloir i Courchevel og Val Thorens
Grand Couloir i Courchevel er en stejl piste at køre på ski ned ad
piste kort de 3 dale Val Thorens
600 km piste giver de 3 dale på din skiferie i Val Thorens
Tilmeld dig rejsen her

Pris og vilkår

Prisen er 10.249 kr. og er inklusive halvpension, fly, transfer, turistskat og liftkort i 6 dage i Val Thorens dalen. Der kan tilkøbes liftkort til alle 3 dale. 
Udrejse er lørdag den 08-03-2025 kl. 12.25 fra Kastrup. Mød 2 timer før. 
Hjemrejse er lørdag den 15-03-2025 kl. 15.25.
Kuffert 23 kg og 1 stk. håndbagage.
Pris for ski med fly er  kr. 499 kr.
Enkelværelse tillæg er 2.000 kr.  
Skiklubben har 33 dobbeltværelser og 4 enkeltværelser
Din tilmelding foregår i første omgang til skiklub Alpin3000. 
Rejsebureau er Skilink, der også vil stå for opkrævning af depositum samt restbeløb og udstedelse af rejsebevis. Skilink har nummer 3347 hos Rejsegarantifonden. Rejsen er underlagt rejsebetingelserne gældende hos Skilinks. Der vil være guideservice på skirejsen, men skiklub alpin3000 er gruppeleder. 
Skiklub Alpin3000 vil fordele personer i de tilbudte værelser med mindre man selv har en partner, ven eller roomie, som man oplyser til skiklubben, eller man har valgt eneværelse. Er det skiklubben som fordeler personer i værelser vil udgangspunktet være samme køn, og dernæst være et forsøg på et socialt match. Vi sætter ikke personer ind i et værelse, som ikke har samme køn, uden accept af begge parter. 
Vi opfordrer dig til at tegne en rejseforsikring og afbestillings forsikring, hvis du ikke allerede har gjort dette. Se rejsebetingelser fra Skilink her

Er du ikke medlem

Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber