Uge 11, skiferie til Frankrig og Les Arcs

Afrejse dato: 09-03-2024 (Denne rejse er overstået!)

En skiferie til Les Arcs i Frankrig giver dig 425 km pister hvoraf 70% befinder sig over 2.000 meter. Paradiski hedder det samlede ski område inklusive La Plagne, og er et af verdens bedste steder at stå på ski.

Les Arcs og La Plagne også kaldet Paradiski er verdensberømt for sit enestående skiløb og fortjener bestemt sit ry som skiløbernes paradis! 425 km på 163 pister. 70% af skiområdet er over 2.000 meter. Dertil uanede mængder af offpiste i verdensklasse. Det er stort det her! Tag med på skiferie til Frankrig og Les Arcs og skiklub alpin3000.

Les Arcs består af 4 byer (Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 og Arc 2000) som ikke ligger langt fra hinanden. Vi har booket hotel i  Arc 2000. Arc 1.800 er den største af de tre byer, og også byen med den livligste atmosfære.

Her finder du de bedste hoteller, lejligheder og chalet’er, men også et stort udbud af fantastiske restauranter, hyggelige caféer og barer samt naturligvis en fantastisk udsigt.

Selve stedet og byerne er også en klasse for sig selv, da berømte arkitekt Charlotte Perriands står bag en række spektakulære arkitekt designede hoteller, hvor tanken blandt andet, er at hotellerne skal følge landskabet. Se et par billeder fra området og bliv høj:

På en skiferie i Les Arc i Frankrig får du en fantastisk udsigt til Mont BlancDet fantastisk store skiområdet Les Arcs i Frankrig har udsigt til Mont Blanc

Udsigt ned gennem byen Les Arcs 1.950 og bjerge i baggrundenUdsigt ned gennem byen Les Arcs 1950 og bjerge i baggrunden

En anden spektakulær ting er kæmpe kabineliften Vanoise Express, som forbinder de 2 ski områder Les Arcs og La Plagne, hen over en dal. Kæmpe kabineliften Vanoise Express er i 2 etager, og det kriller godt i maven, når den suser afsted hen over dalen.

kæmpe kabinelift i Les Arcs Vanoise ExpressKæmpekabineliften Vanoise Express i skiområdet Les Arcs og La Plagne 

Hotel L’Aiguille Rouge bygget ud af bjerget med høj udkigs tagterrasse

Vi bor på Hotel L’Aiguille Rouge der er beliggende i Arc 2000 (2.000 meter over havet) med en fantastisk udsigt og tæt på ski in/out. Fra spiseområdet er der udsigt over bjergene og på toppen af hotellet er der en fed terrasse og cafe. Hotellet er på i alt 218 værelser. Vi har taget ca. 60 pladser.  Værelserne har bad, toilet, tv og balkon. Der indgår morgenmad og aftenmenu i prisen. Se et par billeder af hotellet:

Hotel L'Aiguille Rouge med bjerge i baggrundenHotel L’Aiguille Rouge med bjerge i baggrunden

Hotel L'Aiguille Rouge i Les Arcs og den fantastiske tagterrasseHotel L’Aiguille Rouge og den fantastiske tagterrasse

Hotel L'Aiguille Rouge i Les Arcs er nærmest bygget ud af bjergetHotel L’Aiguille Rouge er nærmest bygget ud af bjerget

Hotel L'Aiguille Rouge i Les Arcs og et af restaurantområderneHotel L’Aiguille Rouge og et af restaurantområderne

Hotel L'Aiguille Rouge i Les Arcs og mad Buffett samt kok der tilbereder mad til gæsterHotel L’Aiguille Rouge og mad Buffett samt kok der tilbereder mad til gæster

Socialt samvær på skiferien i skiklub Alpin3000

På skiferien understøtter skiklubben det sociale element. Vi kommer til at side sammen på hotellet, og vi vil om eftermiddagen finde steder, hvor vi kan hænge ud nede i byen. Skiklubben vil sammen med guiden sørge for, at vi kan løbe på ski sammen, hvis man ønsker dette.

Beforeskimøde

Et par uger før afgang sørger Alpin3000 for et Zoom beforeskimøde, så der kan stilles spørgsmål til skiklubben. Men se også lige denne film og bliv bjergtaget:


Se denne film, hvor du flyver i drone hen over det meste af skiområdet Les Arcs og La Plagne. Udover sine 425 km. pister byder området på uanede muligheder for offpiste

Pris for skituren til Les Arcs

Prisen for skiferien er 9.200 kr. per voksen person, der inkluderer  fly, og 7 overnatninger på Hotel L’Aiguille Rouge med halvpension og liftkort til 6 dage og hele området i Paradiski. Dvs. både Les Arcs og La Plagne.

Flytider er lørdag den 9. marts kl. 15.15 fra Kastrup. Hjemtur er lørdag den 16. marts kl. 12.20 med ankomst i Kastrup kl. 16.30.

Tilmeld dig rejsen her Rejsen blev fuldt book I august, men vi har lige fået et afbud og har 1 værelse. Kan kun bookes ved at ringe til Peter på 25883001.

Er I flere tilmelder du personer én ad gangen efter de er oprettet i menupunkt Familie

Liftkort over skiområdet Les ArcsPistekort over Paradiski med Les Arcs og La Plagne

Rejsearrangør – afbooking – betalinger – forbehold

Rejsen er arrangeret af skiklub Alpin3000 i samarbejde med rejsebureauet Skilinks, der har nummer 3347 i Rejsegarantifonden og rejsen vil være underlagt reglerne om pakkerejser. Der vil være guide fra Skilinks med på skituren, men det er Alpin3000, som fungerer som gruppeleder.

Når du har booket rejsen hos Alpin3000 sender vi en mail til dig med et booking-link til en dedikeret side hos Skilink. Her skal du gøre din booking færdig og betale for rejsen.

Alpin3000 sørger for fordeling af værelser og af booking i værelser med mindre du/I er personer som ønsker at bo sammen. Er dette tilfældet skriver men til peter@skiklubalpin3000.dk

Vi har få værelser, hvor der er mulighed for at bo alene. Her er tomsengstillægget 700 kr.

Samlet har vi bestilt ca. 60 pladser.

Er du ikke medlem

Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber