Uge 11, Italien, Champoluc

Afrejse dato: 11-03-2023 (Denne rejse er overstået!)

En skitur til Champoluc og Monterosa med mulighed for sviptur til Cervinia.

Så er det endelig lykkedes at få lavet en skitur til Champoluc. Dette fantastisk sted, der er en del af Monterosa bjergmassivet, der er 4.634 meter højt.

Dette er en tidligere skitur fra skiklub alpin3000. Hvis du vil se de aktuelle så klik her

En skitur til Champoluc

Endelig fordi at det har stået på ønskelisten i lang tid hos skiklub Alpin3000, da vi endnu ikke har været der, men hørt så meget godt om det; Højt, smukt, brede boulevarder, masser af offpiste samt mad af den gode italienske kvalitet og en traditionel bjerglandsby, hvor der blandt andet findes hyggelige huse der er over 100 år gamle. Uhmm, en dejlig cocktail med lækre ingredienser for en skitur. En skitur til Champoluc. Og ikke nok med dette vi har også landet en skarp pris til et område der ellers ikke er billigt.

Samlet er der 180 km. pister at køre på, hvoraf hovedparten er røde. Byen befinder sig i 1.186 m. og højeste skiløb er i svimlende 3.550 m. Uanset om man er nybegynder og har brug velpræparerede brede boulevarder, hvor teknikken på ski kan øves, eller om man er mere erfaren og søger udfordringer i offpisten, så findes det hele i Champoluc.

Derudover har vi arrangeret mulighed for at køre i bus til Cervinia som vores liftkort også dækker.

Hotel Monte Cervino ligger et lille stykke uden for Champoluc by. Det betyder en afstand på cirka 1 kilometer til hovedliften og til centrum af byen. Til gengæld er der kun 5 minutters gang til den nye togbane-lift i Frachey, der giver direkte adgang op til det store Monterosaskiområde. Samtidig er det muligt, når man tager Frachey-liften ned igen, at glide tilbage på hotellet med skiene på efter dagens skiløb på bakken. Vil man til centrum af Champoluc går den gratis skibus ca. hver halve time.

Hotel Monte Cervino i Champoluc

Hotellets køkken serverer traditionel italiensk mad, som til aften består af to forskellige pastaretter, en hovedret, en osteanretning, og en dessert.

Spisesalg Hotel Monte Cervino og en skitur til Champoluc

Efter dagens skiløb kan vi hænge ud i baren eller i pejsestuen:

Pris og vilkår
– Rejsen koster 8.450 kr. og er inklusive fly, halvpension og udvidet liftkort i 6 dage til Champoluc inklusive offpiste samt 2 dage i Cervinia.
– Barn 15-17 8.240 kr.
– Barn herunder 6.745 kr.
– Superior værelser på 4. sal. koster ekstra 1.025 kr.
– Det er muligt at udvide sit liftkort til 7 dage for 220 kr.
– Foreløbige flytider er ud kl. 17-19 og hjem kl. 19.50. Så det burde være muligt med en 7. dag på ski.
– Vi har få eneværelser. Prisen er 1.495 kr.
– Ski med fly koster 495 kr.
– Du kan tage 20 kg. med i kuffert. Samt 5 kg. håndbagage.
– Restbeløb opkræves 42 dage før afrejse.
– Depositum er 950 kr.

Tilmeld dig rejsen her

Update booking:
03-07-2022. Turen blev udsolgt med 50 pladser på 3 uger. Vil du på venteliste så skriv til peter@skiklubalpin3000.dk 

Rejsearrangør – garanti – afbooking
Skituren er arrangeret i samarbejde med rejsebureauet Slopestar der er dækket af Rejsegarantifonden.   Alpin3000 er gruppeleder, mens Slopestars rejsebetingelser gælder. Vi opfordrer dig til at tegne en rejseforsikring og afbestillings forsikring, hvis du ikke allerede har gjort dette. Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Covid-19 og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, får du dine penge retur. Vi vil løbende forholdes os til situationen relateret til Covid-19, og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Flere billeder
Se mange billeder her

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber