Uge 11, Italien, Canazei

Afrejse dato: 12-03-2022 (Denne rejse er overstået!)

Skønne smukke Canazei og Sella Ronda.

Det er nu 3. gang Alpin3000 laver en skitur til Canazei i Italien. Det er der en årsag til. Vi elsker det. Canazei er et sted, som man bare må tilbage til igen og igen:

Canazei byder på velpræparerede pister af høj kvalitet og adgang til verdens største skiområde på hele 1.220 km. Det mest populære er Sella Ronda ruten, der går rundt om det gigantisk bjergmassiv Sella. Ruten er 40 km. lang, og det tager det meste af en dag.

Dette er en tidligere skitur fra skiklub alpin3000. Hvis du vil se de aktuelle så klik her

Men Canazei har også en overflod af lækre og stemningsfyldte spisesteder, barer, cafeer, butikker, og et attraktivt afterski miljø, som trækker smilet opad og giver glæde i maven.

Dernæst er naturen et særsyn. Meget smuk, og meget unik.

Endelig giver pisterne mulighed for at alle kan være med. Uanset om du er begynder, eller særdeles dygtig skiløber, er der noget for alle i Canazei.

Byen
Vi kommer til at bo i byen Campitello, som befinder sig i en højde på 1.448 m over havet. Selve byen har smuk udsigt til de spektakulære bjerge rundt om, og den store Col Rodella lift fører dig helt op i 2.485 m med direkte adgang til den populære Sella Ronda. Det er bestemt også værd af bruge tid i byen, som der løber en flod igennem, og som har flotte gamle huse, barer, restauranter og cafeer samt butikker. Campitello befinder ca. 1,5 km fra Canazei by, som man kan kører til eller komme fra i gratis bus, som holder tæt ved hotellet, hvis vi får lyst til dette.

Hotellet
Vi bor på Hotel Grohmann, som kun er 250 meter fra hovedliften. Hotellet er i original italiensk stil med pæne værelse, restaurant, bar og wellnessområde, hvor du mod betaling kan nyde spa, sauna, fitness med mere. I restauranten serveres der hver dag en morgenmadsbuffet og til aften en fler-retters menu med valgmuligheder, og inden man går i seng kan man måske hænge ud i baren med de andre.

Priser og værelser
Apin3000 prisen er 8.599 kr. som inkluderer fly, halvpension og liftkort i 6 dage. Vi har 3 stk. convenient og 20 stk. classic værelser samt 4 enkeltværelser. Der er et enkeltværelse tillæg på 1.200 kr.

Bestilling af rejser
Rejsen er fuldt booket
Er I flere tilmelder du personer én ad gangen efter de er oprettet i menupunkt Familie

Skiklub Alpin3000 fordeler, hvem der bor med hvem. Med mindre du selv har ven/kæreste osv., som du ønsker at bo sammen med. Hvis det er tilfældet så skriv mail til peter@skiklubalpin3000.dk, så respekterer vi naturligvis dette. Ellers er udgangspunktet: Mænd med mænd. Kvinder med kvinder. Alder, eller andre forhold osv. osv. osv. Har du rejst før, så har vi måske også en ide om, hvem der kunne blive din roomie. Jo før du booker, jo bedre bliver du stillet.

Rejsearrangør – garanti – afbooking
Skituren er arrangeret i samarbejde med rejsebureauet Nortlander, der er dækket af Rejsegarantifonden. Nortlander tilbyder fri afbestilling frem til 01-09-2021, som inkluderer tilbagebetaling af depositum. Alpin3000 er gruppeleder, mens Nortlanders rejsebetingelser gælder og du færdiggør selve bookingen og betalinger, på en dedikeret side til Alpin3000, hos Nortlander. Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Covid-19 og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, får du dine penge retur. Vi vil løbende forholdes os til situationen relateret til Covid-19, og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores rabatmuligheder.

Hotel Grohmann

Hotel Grohmann sauna

Hotel Grohmann baren

Hotel Grohmann spisestedet

Hotel Grohmann værelse classic

Canazei medlemmer fra tidligere ture

Canazei medlemmer fra tidligere ture

Canazei medlemmer fra tidligere ture

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber