Uge 11, Frankrig, Val d’lsere

Afrejse dato: 07-03-2020 (Denne rejse er overstået!)

Et af verdens bedste skisteder Val d’Isère med 300 km pister og ophold på Langley Grand Nord hotel.

Val d’Isère er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig, og området betragtes som et af de bedste i verden. Byen befinder sig 1.850 m.o.h. og højeste skiløb er 3.650 m.o.h. Byen siges at være 300 år gammel og er opkaldt efter OL-guldvinderen Jean Claude Killy –  L’Espace Killy.

Dette er en tidligere skitur fra skiklub alpin3000. Hvis du vil se de aktuelle så klik her

Grand Nord hotel
Vi var sidst på hotellet i 2011 og kan rigtig godt lide dette sted, som dog er gammelt med gulve og vægge i træ, loftbjælker og udskårne døre. Langley beskriver selv hotellet som simpelt og slidt, men atmosfæren er varm og hyggelig, og værelserne varierer i stand og indretning, og alt efter hvor man bor, vil man opleve hotellet som lydt. Men til gengæld får vi den lækre Langley mad og får en høj grad af charme fra hotellets stil, udformning og indretning samt fra personalet. Vi har næsten hele hotellet, der også byder på særdeles gode muligheder for at være samlet som gruppe om aftenen. Derudover får du en skirejse til et er verdens bedste skisteder til et meget prisfornuftigt niveauet. Det skal også nævnes, at beliggenheden er central, og at det  kun tager nogle minutter at gå til Val d’Isères levende centrum. Du kan komme frem til liftene til fods eller med gratisbussen 150 meter fra hotellet.

Prisen
Prisen inkluderer fly, transfer, halvpension og liftkort i 6 dage til Val d’lsere. Tignes eller evt. 7. dag skal tilkøbes.

Vi har lavet en lille tabel, hvor du kan se de forskellige muligheder og priser. Alpin3000 rabat er 400 kr., da vi ikke betaler transfer som ellers pålægges rejsende via Langley oven i prisen i tabellen.

De forskellige værelser vil blive tildelt efter dine ønsker og efter først til mølle princippet.

Status:
Fuldt booket.

Bestilling af rejser
Det gør du under billeder. Efter login vælger du personer og tilmelder.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores rabatmuligheder.

Se flere billeder af Grand Nord:

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber