Uge 3, Sverige, Sälen, Lindvallen 2023

Afrejse dato: 15-01-2023 (Denne rejse er overstået!)

Familie og børne skitur til Sälen i Sverige. For 3.000 kr. får du bus og ophold i lækre lejligheder i centrum med ski in/out. Samt billig skiskole og gratis benyttelse af ski.

Skiklub Alpin3000 har lavet en billig familie børne skitur: For kun 3.000 kr. får du ophold i det attraktive og lækre Ski Logde Experium i selveste centrum af Lindvallen, der er det mest efterspurgte og dyreste blandt de 4 områder, der befinder sig i sveriges største skiområde Sälen.

Dette er en tidligere skitur fra skiklub alpin3000. Hvis du vil se de aktuelle så klik her

Prisen er inklusive transport i vores egen bus og 6 dage på ski, hvor vi tidligere har haft 4 dage på ski.

I samme bygning befinder sig stedets bedste cafe, en restaurant, en stor svømmehal og lige uden for døren er børnebakken og adgang til hovedliften. I kælderen stiller vi skiene og længere henne i samme bygning er der et mindre supermarked. Sådan, det kan ikke være mere centralt.

Skiklubben understøtter det sociale element og lærer dine børn at stå på ski, og giver dine børn venner at lege med, mens du selv kan stå på ski eller side på cafeen og drikke en kaffe eller en kold øl og på samme tid nyde den flotte udsigt op på skibakken gennem de store panoramavinduer. Herligt, og i løbet af ugen er skiklubben den glade giver af et udendørs grillarrangement, hvor du får pølser, sodavand og øl.

Skiområderne

Sälen er den største og mest populære skidestination i Sverige, som dækker over: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Kläppen og Hundfjället, hvor Lindvallen er det mest efterspurgte og dyreste. Samlet er der 99 pister, hvoraf 35 er grønne,  22 er blå, 28 er røde og 14 sorte. Området dækker alle sværhedsgrader, men er også kendt for at være børnevenligt, have funparker og for at kunne køre på ski mellem træer. Vil man fra Lindvallen til fx Hundfjellet med den berømte Troldeskov, kører der gratis skibus lige uden for døren.

Lejlighederne

Vi bor på det attraktive og lækre Ski Lodge ved ankomstcenter og i selveste centrum med ski in/out i 6 personers lejligheder på 45 m2, som typisk bliver fyldt op med 4,4 i gennemsnit, da vi tager hensyn til hvem bor med hvem. Er man en gruppe på 4 personer eller mere, får man hele lejligheden alene. I lejligheden kan man selv bestemme, om man selv vil lave mad i et mindre køkken, eller om man går ned i restauranten i samme bygning. Vi har 2 varianter af værelser: En med udsigt til skibakken, og en med udsigt til den anden side. Halvdelen er med udsigt og vil blive tildelt efter “først til mølle princippet”. Prisen er inklusive rengøring og sengelinned.

Mad

I selve bygningen finder du et mindre supermarked og relativ tæt på finder du et stort Ico supermarked, og på bussen har vi en ekstra stor trailer, hvor du kan tage lige så med, som du gider. Vil du ikke lave mad selv, så finder du i selve bygningen en lækker cafe og restaurant, mens der i kort gåafstand findes et pænt udvalg restauranter.

Transport

Alpin3000 har booket sin egen bus og chauffør. Vi bestemmer selv opsamlingssted. Vi bestemmer selv, hvornår vi kører fra Danmark, og hvornår vi kører fra Sälen. Vi har opsamling fra Sjælør og Helsingør. Det tager ca. 10-11 timer at køre til Sälen inklusive stop undervejs.

Afgang/hjemkomst

Vi tager af sted søndag den 15. januar morgen, og ankommer før aftensmads i Lindvallen.  Vi tjekker ud søndag den 22. januar.

Skiskole

Er et billigt tilbud til børn over 6 år og opefter til ca. 14-16 år, som har haft mere end 2 uger på ski. Er du voksen eller nybegynder finder også ud af et eller andet.Der undervises 4 dage á 3 timer. Prisen er 100 kr./person/dag. Er du en person, som gerne vil undervise, så skriv til peter@skiklubalpin3000.dk eller ring på 25883001 for at høre mere om vilkårene.

Ski og støvler

Du kan gratis benytte ski af skiklubben, som vi har købt via en donation fra Spar Nord Fonden plus bidrag fra skiklub kassen. Bemærk vi har ikke støvler, stave og hjelme, men har til gengæld en aftale med Skistar som ejer stedet, om at man til billig pris, kan leje støvler hos dem. Stave og hjelm følger med. Prisen var sidste år 270, 190 og 90 kr., for voksen, barn under 18 og senior over 65, eller barn under 6. Vi følger op med aktuelle priser.

Beforeskimøde

Før afgang sørger Alpin3000 for et Beforeskimøde, hvor man kan lære hinanden at kende,  lave aftaler om evt. madindkøb, få informationer om skiskole, benyttelse af ski osv.

Pris

Prisen er 3.000 kr. for ophold og bus. Dertil liftkort, hvor prisen variere med alder.

Liftkort

Købes gennem Alpin3000, hvor du samtidig opnår en billigere pris. Prisen var sidste år 950 for voksen, eller 750 kr. for barn under 18 og senior over 65, mens det er gratis for børn under 6 år.

Valutakurs – energipriser – forbehold

Alle priser er opgjort i danske kroner. Skiklubben forbeholder sig ret til prisjustering, hvis der sker ændringer i den svenske krone med mere end 5%, eller ændringer i energipriser på mere end 5%, som vil medføre et højere pris for bussen.

Omfang
Sidste år blev skituren udsolgt med 80 personer. I denne sæson udbyder vi samme antal.


Tilmeld dig rejsen her

Er I flere tilmelder du personer én ad gangen efter de er oprettet i menupunkt Familie


Rejsearrangør – afbookning – betalinger

Rejsen er arrangeret af skiklub Alpin3000 i samarbejde med Viking Bus og Skistar. Frem til 1. september kan du frit annullere din rejse og betalt depositum vil blive returneret. Depositum er 800 kr. per rejsende.  Restbeløbet betales senest 42 dage før afrejse og følger vilkårene sat af Skistar vedr. lejligheden. Liftkort og leje af støvler kan aflyses/returenes op til 14 dage før afrejsedato. Hvis din rejse ikke kan gennemføres som følge af Covid-19 og Udenrigsministeriets rejsevejledninger, får du dine penge retur. Vi vil løbende forholdes os til situationen relateret til Covid-19, og følger Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Er du ikke medlem
Så klik på Bliv medlem. Det er gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Se video fra vores børneskiskole i Branäs i Sverige:

Se flere billeder af lejlighed og pistekort her

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber