Datapolitik og medlemsbetingelser

Vores datapolitik er udfærdiget med henblik på sikre en åben og transparent behandling af dine personoplysninger. Skiklub Alpin3000 er bevidst om behovet for en forsvarlig og sikker behandling af de personoplyser vi modtager fra vores medlemmer. Denne datapolitik har derfor som sit hovedformål at oplyse om, hvilke typer personoplysninger vi indsamler, og hvorfor vi behandler dem. Vi gør endvidere opmærksom på, at du som registrerede på ethvert tidspunkt har ret til at udøve de persondataretlige rettigheder, som følger af forordning 2016/679.

Hvilke oplysninger indsamles
Ved medlemskab af Skiklub Alpin3000, registreres en række kontaktoplysninger, samt hvis medlemmet selv ønsker dette en række oplysninger om skiniveau, skiønsker, deltagelse i events eller bestilling af rejser. Ligeledes registrerer Skiklub Alpin3000 din adfærd på www.skiklubalpin3000.dk eller vores nyhedsbrev eller anden direkte information for at kunne optimerer og udvikle vores tilbud til medlemmerne.

Hvilke formål indsamles der oplysninger og videregivelse af oplysninger til andre
Skiklub Alpin3000 behandler dine personoplysninger for at kunne håndtere et personligt medlemskab, deltagelse i et event eller bestilling af rejser eller hvis nødvendig at videregive de nødvendige informationer til et evt. rejsebureau som medlemmet har bestilt rejse hos. Informationerne hverken sælges eller videregives i andre sammenhænge.

Markedsføring
Du kan på ethvert tidspunkt framelde dig vores nyhedsbrev eller frabede dig direkte markedsføring. Dette kan ske ved indmelding eller i de tilsendte nyhedsbreve eller anden direkte information eller kontakt. Vi tager billeder eller film ved events og skiture og kan måske benytte dette materiale som markedsføring fra disse begivenheder med mindre vi bliver underrettet om fravalg.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger
Vi opbevarer data indtil du beder os slette dem.

Udmeldelse og sletning af data
Du kan udmelde dig eller ønske at blive slettet ved at kontakte Skiklub Alpin3000 direkte på peter@alpin3000.dk

Hvordan beskytter vi dine informationer
Vores hjemmeside er SSL krypteret og har et certifikat. Derudover opnår man den beskyttelse som webhotel i123.dk og mailchimp udbyder.

Politikker og regler
Formanden optager og ekskluderer medlemmer. En evt. manglende optagelse eller ekskludering skal dog efterfølgende snarest forelægges bestyrelsen. Et flertal i bestyrelsen kan omgøre en manglende optagelse eller ekskludering. Bestyrelsen definerer foreningens værdisæt og regler. Konflikt med foreningens formål, værdisæt, regler, eller andet kan medføre eksklusion.

Det er ikke tilladt at benytte skiklubbens netværk til at danne eller rekruttere til egne ture uden tilladelse. Egen tur defineres som en gruppe større end 8 personer dannet på baggrund af skiklubbens netværk.

Det er ikke tilladt at benytte skiklubbens netværk til systematisk at indsamle data fra andre medlemmer. Det er ikke tilladt at bruge skiklubbens netværk til at danne egne større definerede grupper fysisk eller digitalt uden tilladelse. Som fx Facebook grupper. Uanset at formålet kun bliver brugt i skiklub sammehæng. Fx på en skitur.

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber