ÅBENT HUS i Skiklub Alpin3000 – med indlæg fra Amager skibakke ved Christian Ingels, Skiture, Mad og vin samt gaver i Skydeselskabet!

80 deltagere sørgede for at alle pladser var booket ved Skiklub Alpin3000’s årlige store event “ÅBENT HUS”, med indlæg fra Christian Ingels, som fortalte om Amager Skibakke.

Derudover kunne man deltage i lodtrækning om gaver til værdi af 3.975 skr., som Scandlines Helsingør-Helsingborg var sponsorer med.

Samt få mad og drikke til værdi á 170 kr. for kun 40 kr., da Spar Nord Bank og Alpin3000 var den glade giver af det fulde beløb.

I sit indlæg fortalte Christian Ingels om Amager skibakke, der totalt kommer til at forandre tilgangen til at løbe på ski i Danmark. Tænk over det! En skibakke midt i København, hvor man kan løbe på alpin ski. Dertil masser af andre aktiviteter omkring bakken og det hele krydret med udsigt og restaurant på toppen.

Det hele foregik i de flotte og prominente rammer hos Helsingørs Kongelige Privilegerede Skydselskabs historiske bygning i Helsingør.

Tak til alle for en skøn aften. Se denne lille film fra aftenen:

Hvad er COPENHILL The Urban Mountain ?
CopenHill er navnet på Københavns nye urbane bjerg som også kaldes Amager Bakke – 85 meter højt! Her vil du om lidt kunne stå på ski, løbe, vandre, klatre, træne, kælke mv. og få meningsfyldte friluftsoplevelser med en enestående udsigt over København og Øresund. Er du ikke den aktive type, eller trænger du til et hvil, har du også mulighed for at nyde en god middag i restauranten på toppen eller cafe og afterski stemningen i skicenteret for foden af bakken, som også indeholder skibutik og udlejning. Henover året arrangeres masse spændende events og koncerter.Skibakken forventes åbent

Skibakken på Amager

Skibakken på Amager

Lokaler i Skydeselskabet

 

 

 

 

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber