Skirejser

Vil du på skirejse med en masse andre fra skiklubben?

Skirejser for sæson 2019/2020:

Status skiture – Manic Monday:
01-11-2019. På mandag den 4. november udløber vores reservation med rejsebureauet Langley, og eventuelle overskydende værelser på St. Anton og Val d’lisere bliver leveret tilbage. Hulk hulk.

DERFOR: SKYND dig at bestille – og snak dernæst med bossen på MONDAY

Uge 3, Sverige, Sälen, Lindvallen, Familier og børn, Gratis skiskole og gratis lån af ski
Status, 01-11-2019. Feltet snævrer ind. Vi har 4 lejligheder tilbage. Gate på klem.

Uge 4, Østrig, St. Anton til fornuftig pris på Langley hotel Rendlhof
Status, 01-11-2019. Vi mangler kvinde i et værelse. Vi har derudover få pladser. Gate på klem.

Uge 7, Sverige, Sälen, Hundfjellet, Familier og børn. Gratis skiskole og gratis lån af ski
Status, 07-10-2019. Rejsen er fuldt booket. Vi tager ind på venteliste.

Uge 11, Frankrig, Val d’lsere, fornuftig pris på Langley hotel Grand Nord

Uge 4-5, Canada 2021, “early bird” koncept for at presse prisen ned

Billeder: Glade medlemmer nyder solen på skirejsen hotel Tango Val Thorens

Stiftere af skiklub Alpin3000 med Gorm Borberg i rød jakke og Peter Ejdesgaard Jeppesen i grøn jakke fra skirejse