SkiLoppemarked

Skiklub Alpin3000 har en meget meget stor bunke skistøvler, hjelme, stave, skitasker, rygsække tøj osv., som skal gives væk eller som man kan købe billigt for symbolske beløb på vores SkiLoppemarked.

Blev afholdt søndag den 9. september:

Sidste år fik Alpin3000 doneret en masse skiting fra døgninstitutionen Matrikelløse i Faxe. Stor tak for dette, og stor tak til Hansen klanen fra Sydsjælland, der bragte det hele til Helsingør, men der er langt mere end vi kan opbevare, så derfor kan skiklubbens medlemmer lige så godt få glæde af tingene. Vi har i niveauet 50 par støvler, 30 skitasker, rygsække, tøj, hjelme, googles og en stor bunke stave, som du kan gøre ”skifund” i.

Vi har stadigvæk i niveauet 40 par stistøvler, 20 par skitasker, en masse støvletasker, tøj og andre ting. Henvend dig til Helene på 30 25 16 57 og kom og kig i Valby efter aftalt tid.