Uge 32, Vandreweekend Ærø

Vandreture, besøg på bryggeri, Badehusene, vægtertur, kalkovnen, pandekager, mad/vin/øl og helstegt pattegris ad libitum, samt mere……..

(Bemærk turen er aflyst. Vi fik ikke nok tilmeldinger inden for tidsrammen til at fylde bussen)

Vi tilbyder nu denne vandretur på smukke Ærø, som er blandt de mest populære danske ferieøer. Du kommer både til at møde de andre fra klubben, får strabaseret i smukke omgivelser, får kulturoplevelser og bliver fodret godt op med pandekager, mad, øl, vin og spansk grisefest undervejs. Vi har vores egen bus som kører os til Svendborg og kommer med over til Ærø, hvor den flytter os rundt, når vi har brug for dette, og når vi ikke selv puster rundt ad stier på strand, mark eller by. Eller kører os hjem fra det lokale bryggeri, hvis man er blev svag i benene. Eller kører os rundt på guidet tur søndag formiddag efter grisefest. Samlet et ophold med masser af værdi og indhold på et sted (Ærø), hvor man skal være hurtig ved havelågen for at få plads.

Prisen per person for bus, ophold, mad/vin/øl og guide er 3.395 kr. og inkluderer dette program:

Fredag den 13-08-2021:
• Kørsel fra Sjælør Station kl. 9.00 og færge til Ærø. Sandwich på færgen. Ankomst først på eftermiddagen.
• Kort guidet vandretur til badehusene i Ærøskøbing til Urehoved. Samlet ca. 6 km.
• Indtjekning på hotellet og eftermiddagskaffe med Ærø pandekager.
• 2 retters aftenmenu på hotellet og vægtertur i Ærøskøbing.

Lørdag:
• Stor morgenmadsbuffet.
• Vandretur  uden guide fra Marstal til Ærøskøbing. Ca. 12 km. af Øhavsstien.
• Kørsel videre via vores bus fra Ærøskøbing til frokost på Rise Bryggeri med en genstand
• Retur til hotellet med bussen fra bryggeriet.
• Vandretur uden guide om eftermiddagen fra hotellet til Kalkovnen i Marstal. Ca. 6 km.
• Aftensmad – helstegt pattegris m/tilbehør og husets øl, vand og vin ad libitum i 3 timer.
• Dinnermusik, underholdning og evt. dans.

Søndag 15-08-2021:
• Stor morgenbuffet og udtjekning fra hotellet. (Kuffert i bussen.)
• Guidet rundtur på øen i bussen og lokalguide.
• Eller lidt tid på egen hånd i Ærøskøbing.
• Eller en kortere vandretur (forslag fra guiden).
• Afgang fra Ærø (13.35) og med sen frokost på færgen

Bestilling:
Gør du nederst på siden under billeder.
Pris 3.395. Depositum 500 kr. som betales ved bookning.
Enkeltværelse tillæg 400 kr.

Arrangør:
Turen laves i samarbejde med Ærø Tours, der er medlem af rejsegarantifonden og Viking Bus samt Skiklub Alpin3000.

Kyststien

Marstal