Canada 2022

Et af verdens bedste skisteder og offpiste.

Skiklub Alpin3000 har i lang tid haft et ønske om at lave en skitur til Canada, men sådan en tur vil være markant dyrere end de skiture vi normalt laver. Vi har derfor brugt rigtig meget tid på research, og tanker om et muligt turkoncept, som kunne gøre det interessant for flere end ellers.

I maj 2019 brugte vi en masse tid på at undersøge koncepter og muligheder. Det var ret kompliceret, hvis prisen skulle ned på et niveau, hvor det kunne blive realistisk i forhold vores ambitioner. Vores første valg landede på Whistler, og det lykkedes os faktisk at konstruere en tur til en skarp pris markedsbetingelserne taget i betragtning.

Prisen kunne dengang i givet fald blive ca. 13.500-14.000 kr. inklusive fly, transfer, liftkort og ophold i et lækkert hotel midt i Whistler by, men uden pension. Samt 6 mulige dage på ski, og i uge 4-5. Vi fik over 50 indikative tilmeldinger til dette og en tur i januar 2021, samt ønsker om at udvide turen til 8 skidage.

Skituren er nu grundet Coronavirus udskudt til januar/februar 2022, og med bindende tilmelding efter 1. juli 2021.

Bemærk ovennævnte prisniveau kan kun lade sig gøre, hvis vi har alle tilmeldinger på plads inden 1. juli 2021, og hvis vi booker både ophold, fly og liftkort inden 1. juli 2021.

Bemærk at vi nu gentager research fase og undersøger priser igen, samt undersøger mulighed for Banff i stedet for Whistler. Vi udsender på et tidspunkt en afstemningsmulighed vedr. destination.

Tilmelding af rejser:
Det gør du under billeder. Efter login vælger du personer og tilmelder.

Skiafstemning:
Vær med til at bestemme, hvor vi tager hen

Ikke medlem i nu?
Så gå til denne formular. Det er gratis at blive medlem!