Canada 2021

Et af verdens bedste skisteder; Whistler.

Skiklub Alpin3000 har i lang tid haft et ønske om at lave en skitur til Canada, men sådan en tur vil være markant dyrere end de skiture vi normalt laver. Vi har derfor brugt rigtig meget tid på research, og tanker om et muligt turkoncept, som kunne gøre det interessant for flere end ellers.

I maj 2019 brugte vi en masse tid på at undersøge koncepter og muligheder. Det var ret kompliceret, hvis prisen skulle ned på et niveau, hvor det kunne blive realistisk i forhold vores ambitioner. Vores første valg er landet på Whistler, og det er faktisk lykkedes os at konstruere en tur til en skarp pris markedsbetingelserne taget i betragtning.

Prisen kunne i givet fald blive ca. 13.500-14.000 kr. inklusive fly, transfer, liftkort og ophold i et lækkert hotel midt i Whistler by, men uden pension. Samt 6 mulige dage på ski, og i uge 4-5. Der skal forventes ca. 2 rejsedage. (Disse priser er indhentet maj 2019). Dertil skal også benyttes et beløb til evt. leje af ski. Det tyder på, at prisen for transport af ski er i niveauet svarende til leje på stedet.

På den baggrund lavede vi en indikativ afstemning i maj 2019 for at afdække interessen. Her fik vi 41 svar. Heraf svarede 13 “ja attraktivt” samt 17 “ja måske”. Dvs. samlet en positiv tilkendegivelse på 30 svar af 41. Resten svarede “nej tak” eller “nej for dyrt”.

Men, prisniveauet kan kun lade sig gøre, hvis vi har alle tilmeldinger på plads inden 1. juli 2020, og hvis vi booker både ophold, fly og liftkort inden 1. juli 2020. Derfor åbner vi for tilmelding allerede nu.

Hvis du tænker, at du gerne vil med, er det vigtigt for skiklubben, og eventuelle andre deltagere, at du tilmelder dig fra nu af, da skituren og de kommende priser vil blive afhængig af antallet af deltagere.

Tilmelding pris og depositum
Du kan tilmelde dig via formularen længere nede. Frem til 1. juni 2020 er en tilmelding ikke bindende, og der skal ikke betales depositum. Inden 1. juni 2020 er det vores ambition at have opdaterede priser på plads. Samt have et færdig konceptet med detaljer som:  Med eller uden pension. Bliver rejsens længde 6 eller 8 dage ski. Udrejsedato, hjemrejsedato osv. Dette vil blive sendt ud til alle tilmeldt turen, som så inden 1. juni 2020 kan tage stilling til noget konkret. Herefter forventer vi, at tilmelding vil være bindende med depositum.

Ikke medlem i nu?
Så gå til denne formular. Det er gratis at blive medlem!

Status: 05-01-2020
Vi er ved denne status 30 tilmeldte.