Hjælp din skiklub

Sådan kan du hjælpe skiklub Alpin3000.

Hos skiklub Alpin3000 har vi altid brug for frivillige. Specielt personer som gerne vil være med til at understøtte de gode budskaber. Læs de næste afsnit; sådan kan du hjælpe skikub Alpin3000

For tiden har vi rigtig meget brug for personer til at håndtere SEO (søgemaskineoptimering), Facebookopslag, Facebookannoncer, Google Analytic og Adwords kampagner, samt linkbuilding.

Derudover vil det altid understøtte de gode budskaber, hvis du liker vores side eller opslag. Eller ved at dele opslag til venner, bekendte eller i andre grupper. Det kan også være, at du allerede kender en masse grupper, der hvor du bor, som det kunne give mening at lave opslag eller deling i. Så sætter vi stor pris på dette.

Du er velkommen til at skrive eller ringe til peter@skiklubalpin3000.dk eller ringe på 25883001, hvis du ønsker at hjælpe til som frivillig eller har spørgsmål vedr. deling i andres grupper.

Fra troldeskoven i Hundfjellet i Sverige

Bliv medlem af skiklub Alpin3000 – det er gratis