Afterski – gratis event

Det er nu 4. gang vi inviterer til Afterski på Hedis Bier Bar. Denne gang fredag den 14. juni.  Her kan du møde de andre fra skiture, være en wannabee, høre om de nye skiture, samt; deltage gratis i eventet, købe kylling i karry til kun 90 kr, få gratis øl i baren i en hel time, få en gratis Jägerbomb per gæst, samt købe drikkevarer i baren til fredagsbar priser. Sådan – tag den!!!

Agenda:
18.00. Start, vi er på førstesalen, hvor vi har lokalet/baren for os selv
18.15. Velkomsttale fra formanden iført lederhosen
18.20. Intro om skiklubben og alle de nye skiture
19.15. Mad, kylling i karry med Basmatiris
20.00. Gratis øl fra baren i en time
21.00. Jägertrain, og en gratis Jägerbomb per gæst, og fest og dans
22.00. Der er nu åbent for andre gæster på Heidis, men festen forsætter til…

Vi leder efter person, som vil hjælpe til med at arrangere Østrig halløj og dans. Ring til Peter på 25883001

Vi har kun 60 pladser. Tilmelding under billeder. Event med fri bar er gratis. Tilmelding til mad 90 kr. Alle er velkomne også selv du kun vil deltage i første del af eventet og måske ikke har lyst “festdelen”

Billedet: Afterski på Heidis Bier Bar 2018, Jägertrain
Billedet: Afterski Heidis Bier Bar 2015, Helene, Amalie, Emil og Peter lavede mad til 60 gæster

Pris for deltagelse er gratis. Er du tilmeldt mad er prisen 90 kr. per person.
Du kan betale til Spar Nord Bank Helsingør konto: 9056 4581390209
Eller bruge Mobilepay på nummer: 76921

Gerne hurtigst muligt, så vi ikke får unødig administration eller får bestilt for meget eller for lidt mad. Afmelding bør ske senest 2 dage før og sendes til peter@skiklubalpin3000.dk