Kom til Åbent hus i skiklubben i vinbutikken Backe Vin

Hør om skiklubben, smag vin, smag rom, spis italienske specialiteter, mød de andre og hør om de nye skiture.

Torsdag den 19. september kl. 18.30 holder Alpin3000 åbent hus i samarbejde med vinbutikken Backevin i det flotte historiske Helsingør bymidte.

Du får en oplagt mulighed til at blive klogere på skiklubben, møde nogen af de andre, samt høre om de nye skiture, mens Kim Backe i sin lækre butik fortæller om vin og rom, og vi fylder os med herlighederne. Uhmmm!

Pris og tilmelding:
Egenbetaling er kun 75 kr. per person. Tilmelding er under filmen. Er du ikke medlem af skiklubben, så benyt boksen “Bliv medlem og tilmeld til event”

Backe Vin:
Backe Vin har adressen Bjergegade 1, 3000 Helsingør, og befinder sig i gåafstand fra stationen. Der er også parkeringspladser i nærheden. (Bemærk der er sat ny dato. Tidspunktet er rykket fra den 12. til den 19. september)