Åbent hus i skiklub Alpin3000, grill i baghaven i Valby

Vil du møde skiklubben, møde de andre, høre om skiklubben, høre om de nye skiture og blive forkælet med mad fra vores grill? Så meld dig straks til Åbent hus i skiklub Alpin3000. Der er kun afsat 40 pladser.

Og der blev sunget: Solen den går ned over gaden. Stemmerne får tusmørkelyd. Vi spiller bold mod facaden
Og så med et der ryger min dyd. Og floridor ja. Og cellestin. De siger hva ska du ha min dreng. Jeg sir det bedste. Til mig og mine venner, jajaja https://www.youtube.com/watch?v=gt4A3VIGuac

Åbent hus i skiklub Alpin3000

Åbent hus i skiklub Alpin3000 afholdes søndag den 7. august kl. 12.00 i Valby på privatadressen Bjørnsonsvej 68, 2500 Valby omme i baghaven.

Der kommer flere detaljer om indhold og mad, øl, vin og vand, men det er muligt at tilmelde sig allerede nu. Prisen er 75 kr. og inkluderer mad og drikkevare og med tilskud fra skiklubben får du mere end du giver:-).

Beløbet overføres til Mobilepay konto: 971564

Er du wannabee skal du blive medlem for at deltage og dernæst tilmelde dig, men det er heldigvis gratis at blive medlem. Gå i givet fald til: Bliv medlem