Åbent hus i skiklub Alpin3000

Indhold: Klimaforandringer og skiferie. Skibutik Steep & Deep. Skirejser fra skiklub Alpin3000. Få mad og drikke til 150, men betal 50.

Kom med til vores spændende event Åbent hus i skiklub Alpin3000 hos Spar Nord Bank i Helsingør onsdag den 6. september kl. 17.30.

Du slipper med en 50’er, men Spar Nord Bank Helsingør og skiklub Alpin3000 køber mad og drikke for 150 kr./person. Lyder det ikke attraktivt? Læs om detaljerne og tilmeld dig nederst på siden:

Hvad sker der i løbet af aftenen

Vi forkæler dig, og du kan møde de andre fra skiklubben, mens du tilbagelænet kan høre et spændende indlæg om klimaforandringer og skiferie af tidligere TV vejrmand Torben Klausen. Nogen af jer kender allerede Torben Klausen fra vores skiture nordpå, hvor Torben Klausen også er skiinstruktør. Til dagligt driver Torben Klausen i dag sit eget vejrfirma.


På billedet har Torben godt med is og sne i skægget efter en hård dag med skiskole for Alpin3000, men der er altid plads til et smil på trods af barske vejrforhold.

Dernæst vil der blive mulighed for at møde Nordsjællands skibutik Steep &  Deep som til aftenen også vil have et frisk tilbud til medlemmer af skiklub Alpin3000.
Steep and Deep fra event hos skiklub alpin3000Billedet er fra et tidligere arrangement hos Spar Nord Bank Helsingør, hvor emnet fra Steep & Deep var støvler og fødder. På mødet var der også vinsmagning. Alle blev varme om fødderne. 

Også vil du kunne høre din skiklub Alpin3000 fortælle om, hvad der for tiden sker i skiklubben, samt blive præsenteret for skiture. Samt naturligivs stille spørgsmål.

Spar Nord Bank Helsingør og Fond har støttet skiklub Alpin3000 gennem mange år

Åbent hus arrangementet sker i samarbejde med Spar Nord Bank Helsingør og skiklub Alpin3000.  Spar Nord Bank i Helsingør og Spar Nord Fonden har ydet donationer til skiklub Alpin3000 gennem flere år. Donationerne har gjort det muligt for skiklub Alpin3000 at realisere sit strategiske fokus på børnefamilier og økonomisk tilgængelige skiture. Læs evt. om børnefamiliepakken

Dette skete ved at skabe økonomisk tilgængelige skiture, som vi har gjort med vores skiture til Norge og Sverige, hvor medlemmerne kan benytte vores børne- og voksenski og vores skiskole uden betaling. Uden donationerne fra Spar Nord Bank Helsingør og Spar Nord Fonden var dette ikke sket. Skiklubben har modtaget donationer til at købe ski, til at bygge et skiværksted, hvor vi kan slibe og vokse ski, ved at købe skiskole veste, og ved at købe beachflag til vores meeting point til skiskole. Stor tak til Spar Nord Bank i Helsingør og Spar Nord Fonden.

Billedet er fra et tidligere Åbent hus i skiklub Alpin3000  i Helsingørs Sejlklubs lokaler, hvor filialdirektør Piet Petersen til venstre sammen med Itay Edelheit fortæller om Spar Nord Bank

Det sidste billede er fra tidligere Åbent hus i skiklub Alpin3000, hvor vi blandt andet var forbi Kunstgalleriet i Helsingør Sudergade

Agenda for Åbent hus og andre detaljer er:

17.30. Ankomst
17.45. Velkomst fra Alpin3000
17.50. Om Spar Nord Bank
18.05. Vi starter med mad og mødet forsætter, mens vi spiser og drikker
18.15. Klimaforandringer og skiture
18.30. Steep & Deep
18.45. Alpin3000
19.00. Vi hænger lidt ud og snakker til 19.30.

Adressen er: Spar Nord Bank Helsingør. I L Tvedes Vej 19, 3000 Helsingør
Spørgsmål: Peter Jeppesen, 25883001, peter@skiklubalpin3000.dk

Er du ikke medlem af skiklub alpin3000

Så klik på Bliv medlem. Det er sørme gratis. Herefter kan du, hvis du har lyst, tilmelde dig skiture, komme på vores nyhedsbrev, deltage i events og benytte vores fordelsmuligheder.

Hjælp skiklub Alpin3000 med at dele de gode budskaber